Всі категорії
Додати товар

Жіночий роликовий дезодорант lady's secret coconut passion, 50 мл

210 грн
Опис

282647

Верхні ноти: кокос, персик

Ноти серця: жасмин, квітковий букет

Шлейфові ноти: мускус, ваніль

Жіночий роликовий дезодорант активно захищає від негативних наслідків потовиділення протягом 24 годин та пом’якшує шкіру. Він знешкоджує шкідливі бактерії та блокує неприємний запах. Не забиває пори, дозволяє шкірі дихати, не пошкоджуючи ніжну текстуру епідермісу. Дезодорант Coconut Passion залишає стійкий та вишуканий аромат, який ви відчуватиме протягом усього дня. Підходить для всіх типів шкіри. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Характеристики:
Бренд: Lady's Secret
Виробник: SORA
Вага: 50 мл
Країна виробництва: ТУРЕЧЧИНА
Застосування
Для зовнішнього використання нанести на чисту суху шкіру під пахвами, дати висохнути.
Застереження
Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Не застосовувати на пошкодженій шкірі. Припинити використання у разі виникнення подразнення. Зберігати за кімнатної температури в недоступному для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад
Вода, денатурований спирт, хлоргідрат алюмінію, віддушка, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, пропіленгліколь, полісорбат 20, гідроксиетилцелюлоза, триетаноламін, циклопентасилоксан, ацетат натрію, ізопропіловий спирт, гексилциннамаль, бензилсаліцилат, гідроксицитронелаль, кумарин.
Стать
Жінкам

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Тип шкіри:
Всі типи
Особливості:
Без алюмінію

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?