Всі категорії
Додати товар

Очисний крем гель ур'яж ксемоз uriage xemose syndet для атопічної та сухої шкіри

700 грн
Опис

Пінистий гель-крем без мила Uriage Xemose Syndet Nettoyant Doux був розроблений для надання якісного догляду за шкірою тіла та обличчя. Цей засіб може задовольнити всі потреби сухої й над сухої шкіри, що належить до будь-якого типу. Його можуть використовувати не тільки дорослі, а й діти. У цього гелю дуже м'яка текстура, яка з легкістю може бути розподілена по всій поверхні шкіри. Гель був спеціально розроблений для очищення шкіри щодня. У засобу наявні зволожувальні та заспокійливі властивості. У його складі містяться мікроелементи та мінерали, які у великій кількості містяться в термальній воді Ур'яж. Цей засіб може бути ефективно використаний як щоденний засіб гігієни.
Результат: Ксемоз Синдет — пінистий гель-крем без мила добре очищає шкіру від усіх типів забруднень, робить шкіру м'якою та гладкою.

КСЕМОЗ Синдет — це надм'який очисний гель-крем, спеціально призначений для дуже сухої шкіри та шкіри, схильної до атопії з подразненням або без нього. Термальна вода Ур'яж, багата мінеральними солями й олігоелементами, комплекс Церастерол-2F і реліпідаційні речовини мають інтенсивну зволожувальну та заспокійливу дію, запобігаючи зневодненню шкіри. Відчуття стягування зникає, шкіра стає м'якою і гладкою. Засіб легко змивається водою.

Застосування:
Невелику кількість засобу спінити та нанести на вологу шкіру. Змити водою. Акуратно підсушити шкіру. Після цього нанести пом'якшувальний крем Ур'яж Ксемозе. Для щоденного застосування.

Склад:
Церастерол-2F, Термальна вода Ур'яж, Без мила, Без парабенів, Без ароматизаторів, Фізіологічний рН

Тип шкіри: суха, атопічна

Вік: Для новонароджених, дітей та дорослих

Країна-виробник: Франція
Порада. Терміни придатності чудові. Замовляй із французькою аптеки. 500 мл із дозатором.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Вид:
Гель Крем

Схожі товари