Всі категорії
Додати товар

Скраб для тіла

310 грн
Опис

Сольові скраби для тіла від #pelartlaboratory 🧖🏼‍♀️
▫️MENTHA PIPERITA SCRUB 200 мл
Скраб для тіла на основі екстракту м’яти та олії виноградної кісточки. Морська сіль разом із меленим листям м’яти очищує та звужує пори, підвищує пружність шкіри, нормалізує роботу сальних залоз. Зволожує й живить шкіру з підвищеним виробленням шкірного сала (себуму). Скраб має відлущувальний ефект, видаляє зроговілі клітини, забезпечує легку масажну й тонізуючу дію. Складовими скраба є олії розмарину, лайма й виноградної кісточки, які живлять та омолоджують шкіру.
▫️PASSIFLORA EDULIS SCRUB 200 мл
Скраб для тіла з екстрактом маракуї та олією авокадо.
Зволожує, тонізує, стимулює регенерацію, вирівнює рельєф та колір шкіри. Гарно діє у програмі anti-age та програмі для схуднення. За рахунок кісточки кокоса має посилений абразивний ефект, що значно покращує відлущення рогового покриву та всмоктування поживних речовин у шкіру. Олія авокадо має потужні антибактеріальні, поживні, зволожувальні та відновлювальні властивості.
▫️GREEN MATCHA SCRUB 200 мл
Скраб для тіла на основі екстракту зеленого чаю матча, з олією жожоба та коноплі. Екстракт зеленого чаю матча має антиоксидантними властивостями. Містить високу кількість поліфенолів, ксантинів, а також кофеїн та теобромін, які створюють протизапальний і антицелюлітний ефект.
Зелений чай захищає шкіру від старіння й пошкодження її сонячними UVB-променями. Стимулює кровообіг, спряє розщепленню підшкірного жиру, готує шкіру до подальшого вбирання речовин. Конопляна олія й олія жожоба мають поживні та зволожувальні властивості, підтримують оптимальний баланс вологи у шкірі.
▫️CITRUS NOBILIS C+ SCRUB 200 мл
Скраб для тіла на основі екстракту мандарина й олії оливки. За рахунок кісточки малини має посилений абразивний ефект, що значно покращує відлущення рогового покриву та всмоктування поживних речовин у шкіру. Олія мандарина має потужну антисептичну, протигрибкову та протизапальну дію.
Оливкова олія багата на сквален, який сприяє зволоженню. Олія містить вітаміни А і D, що оновлюють епідерміс, зменшують кількість зроговілих частинок шкіри.

Для замовлення пишіть в Дірект 📲

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 200мл
Класифікація:
Дерматокосметика Натуральна Нішева Професійна
Тип:
Кокосовий Сольовий
Вид:
Скраб
Продавець
user293650570
user293650570
Долинська
33% виконаних замовлень
Була