Всі категорії
Додати товар

Набір з 3х пробників la roche-posay anthelios uvmune 400 сонцезахисний легкий флюїд з...

89 грн
Опис

Сонцезахисний флюїд La Roche-Posay Anthelios UVMune 400 Oil Control SPF 50+ розроблений для жирної та чутливої шкіри обличчя.

Запатентована у Франції та виключно для La Roche-Posay нова розробка - фільтр Мекзоріл 400, який забезпечує захист навіть від дуже довгих UVA-променів (380-400 нм), що становлять 30% сонячного спектру.

Тим самим допомагає захистити клітини шкіри від пошкоджень УФ-променями. Відповідає вимогам ЄС щодо захисту від UVA та UVB випромінювання.

Антиоксидантна дія – сприяє захисту від дії забрудненого повітря та інфрачервоного випромінювання. Шкіра матова на дотик, ефект до 12 годин. Відчуття чистоти шкіри. Технологія Airlicium (Ерліціум): мікрочастинки, що матують, миттєво поглинають надлишки шкірного жиру і допомагають контролювати причини появи надлишкового блиску шкіри (себум, піт, вологість). День у день жирність шкіри зменшується. Захист від сонця посилений доведеною стійкістю до води, піску та поту. Легка нежирна текстура із непомітним фінішем. Не залишає білих слідів. Некомендогенно. Протестований під дерматологічним контролем на чутливій, реактивній та схильній до алергічних реакцій на сонячне випромінювання шкіри. Не викликає роздратування очей. Клінічно підтверджено ефективність.

Спосіб застосування:

нанесіть сонцезахисний засіб на шкіру перед виходом на вулицю
уникайте контакту з одягом
для підтримки захисту регулярно та в достатній кількості відновлюйте нанесення засобу
перед нанесенням ретельно струсіть
Обьєм 3мл
Термін придатності до 01.27р.

Стан: Новий
Розмір:
  • 3мл
Класифікація:
Дерматокосметика
Тип шкіри:
Жирна Проблемна Чутлива
Призначення:
Для засмаги
Сфера застосування:
Обличчя
Особливості:
Водостійкий