Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисна сироватка rejuran healer water capsule sun serum spf15+ pa+++

1080 грн
Опис

Сонцезахисна сироватка SPF 15 Rejuran SPF 15+ PA+++ з нової косметичної лінійки Healer забезпечує максимальний захист від впливу ультрафіолету, запобігає появі пігментних плям, тепловому стресу та профілактує фотостаріння.
SPF Rejuran Healer - це 4 в 1: захист від сонця, зволоження, освітлення, регенерація шкіри.
Гіпоалергенна сироватка має легку текстуру та органічний склад на основі полінуклеотидів (c-PDRN), що дозволяє сприяти освітленню, регенерації шкіри, інтенсивному зволоженню без жирного блиску для всіх типів шкіри.
Високоефективна формула сонцезахисної сироватки Rejuran® SPF15+, PA+++ надає шкірі відчуття комфорту, забезпечує надійний захист від ультрафіолетових променів та запобігає виникненню пігментних плям від сонця та фотостарінню. Сироватка забезпечує тривале зволоження та надає шкірі гладкості та сяючого ефекту!
Унікальна перевага c-PDRN, тобто косметичної версії полінуклеотиду, полягає в тому, що молекула c-PDRN у 670 разів менша за пору людини, що дозволяє активним інгредієнтам проникати глибше в епідерміс для ідеальної абсорбції засобу та посилення бар'єрної функції шкіри. c-PDRN бере участь у всіх процесах загоєння шкіри, нормалізуючи цикл "оновлення" клітин.
Механізм дії:
високоефективна формула надає шкірі відчуття комфорту забезпечує надійний захист від ультрафіолетових UVA/UVB-променів та теплового стресу;
запобігає виникненню пігментних плям від сонця та фотостарінню, викликаному УФ-променями;
забезпечує тривале зволоження;
надає шкірі гладкість і сяючий ефект.
Спосіб застосування:
Рівномірно нанести на обличчя та шию перед виходом на сонце. Повторити за тривалого перебування на сонці.

Об'єм: 40 мл
термін використання: 30.04.2026.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 40мл
Класифікація:
Гіпоалергенна
Ступінь захисту:
SPF 15 SPF 20 SPF 30 SPF 40
Сфера застосування:
Обличчя

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?