Всі категорії
Додати товар

Bluetooth-спікерфон для конференцій kaysuda sp300kit

3200 грн -25% 2400 грн
Опис

Bluetooth-спікерфон для конференцій Kaysuda SP300KIT

Про цей товар

- Гірляндне підключення/використання окремо Ідеально підходить для конференц-залів s/l: функції послідовного підключення, каскадування 2 гучномовців для конференцій значно розширюють ефективний простір для зустрічей, забезпечуючи чудову якість звуку для спільної конференції
- Модернізований масив мікрофонів Smart 6 AI для кожного спікерфона: повнодуплексний звук, професійне шумозаглушення, що забезпечує кристально чистий звук високої чіткості завдяки застосуванню алгоритму VoiceIA. Акустичний ехоподавець повністю усуває відлуння, а шумоізолюючі мікрофони гарантують чудову якість звуку навіть на галасливих відкритих майданчиках. Незалежно від того, чи перебуваєте ви у конференц-залі чи домашньому офісі, просто зателефонуйте та насолоджуйтесь спілкуванням, як у реальному житті.
- Рішення Qualcomm, низьке енергоспоживання: ємність акумулятора 4000 мач для кожного, час роботи в режимі розмови до 18 годин. Інтелектуальне покращення голосу: спікерфон SP300KIT Bluetooth використовує власний алгоритм DSP для оптимізації вашого голосу в режимі реального часу та ефективного зниження фонових шумів.
- Він оптимізований для основних програм для конференцій, таких як Zoom, Skype, WebEx, GoToMeeting, Google Hangout, Cisco, Avaya, FaceTime, Microsoft Teams і т.д., а також персоналізований за допомогою цифрових помічників, таких як Cortana, Siri та Google . Сумісність з кількома пристроями та операційними системами, такими як усі ОС Windows, а також Mac OS, Linux OS, ChromeOS, Android 6.0+.
- Дизайн світлодіодного індикатора та портативний розмір із сумкою для перенесення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Джерело живлення:
Акумулятор

Схожі товари