Всі категорії
Додати товар

Бездротові bluetooth навушники xo be35 білі з сірим

499 грн
Опис

Навушники XO BE35 - це чудовий вибір для тих, хто цінує комфорт, якість звуку та стильний дизайн. Їх унікальні особливості та характеристики дозволяють насолоджуватися улюбленою музикою з максимальним комфортом та зручністю.

Вишуканий дизайн навушників XO BE35 не залишить байдужим навіть найвибагливішого покупця. Ергономічні навушники із широким діапазоном регулювання розміру підходять практично для будь-якої голови. Завдяки ідеально підібраній формі вони чудово сидять на вухах і не викликають дискомфорту при тривалому використанні.

XO BE35 мають дивовижну якість звуку, яка подарує вам справжнє аудіо насолоду. Навушники мають потужні динаміки, які надають відмінну звукову ізоляцію і передають чисті, яскраві та насичені звуки. Баси досить глибокі та потужні, а високі ноти чисті.

Навушники XO BE35 сумісні з більшістю пристроїв, що підтримують з'єднання Bluetooth. Вони легко підключаються до вашого смартфона, планшета, ноутбука або інших пристроїв і забезпечують стабільний та безперебійний зв'язок.

Крім того, навушники XO BE35 оснащені вбудованим мікрофоном, який забезпечує чіткий зв'язок під час дзвінків. Їхній компактний дизайн і тривалий час роботи батареї дозволяють використовувати навушники в будь-яких умовах.

Основні переваги:

Бездротовий інтерфейс
Можливість підключати навушники як через bluetooth так і через роз'єм 3.5 aux
Компактність. Конструкція навушників дозволяє їх скласти, аби вони займали якнайменше місця в сумочці.
Висока якість звуку
Наявність мікрофона дозволяє відповідати на дзвінки або відхиляти їх
Багатофункціональні кнопки дозволяють відповісти або завершити виклик, відтворювати музику, змінювати гучність музики, робити паузу звучання, перемикати треки.
Компактний та ергономічний дизайн.
Хороша якість відтворення дозволяє вам насолоджуватися гарною музикою.
Вбудований мікрофон дозволяє відповідати на дзвінки, при цьому можна займатися своїми справами.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ya.dm
ya.dm
Супер-продавець
Київ
100% виконаних замовлень
Була