Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Bluetooth tws hoco ew45 lilac cat бузковий кіт стерео гарнітура бездротові навушники

549 грн
Опис

Технічні особливості

Bluetooth стерео гарнітура Hoco EW45 - це бездротові навушники, які забезпечують високу якість звуку та зручність використання. Вони працюють за технологією Bluetooth 5.3, що дозволяє їм підключатися до будь-яких пристроїв із Bluetooth таким, як смартфони, планшети та ноутбуки. Якщо ви часто буваєте поза домом або офісом, наприклад, тренуєтеся або вигулюєте вихованця, врахуйте, що це TWS-навушники без вологозахисту, але здатні витримати невеликі краплі поту або дощу.

Звук

Навушники Hoco EW45 мають високочутливий динамік та підтримують формати аудіофайлів MP3, WAV та WMA. забезпечені стандартним набором функцій та якісними драйверами, які передають насичене звучання з потужними басами, чистими середніми та виразними високими частотами. Вони також мають шумозаглушення, яке знижує шуми навколишнього середовища і забезпечує більш чистий звук.

Управління

Навушники Hoco EW45 оснащені вбудованим мікрофоном та сенсорними кнопками на тильній стороні, що дозволяє легко керувати музикою та приймати дзвінки, не виймаючи навушники з вух.

Дизайн

Навушники Hoco EW45 Magic Cat мають стильний та ергономічний дизайн, який забезпечує ідеальну посадку у вухах та комфортне використання протягом тривалого часу. Кейс має компактний дизайн і комплектується оригінальним чохлом, виконаним у вигляді милих кошенят з вушками, і кільцем, яке допоможе зручно зафіксувати аксесуар на сумці або поясі. Нестандартний колір зарядних кейсів привертає увагу оточуючих та відтіняє стильний зовнішній вигляд власника.

Корпусні деталі навушників та їх зарядного кейсу надійно зібрані, виготовлені з міцного, стійкого до ударів та подряпин пластику з приємною на дотик глянсовою поверхнею.

Акумулятор

Акумулятори навушників ємністю 35mAh при повній зарядці забезпечують їхню безперервну роботу до 4 годин у режимі розмови або музики, до 200 годин у режимі очікування. Після того, як витратиться весь запас, потрібно зарядити кейс ємністю 350 мАч через стандартний інтерфейс Lightning. Заряджайте навушники до 5 разів без додаткової зарядки кейсу.

Комплектація:

- навушники Hoco EW45 Magic Cat,

- зарядний кейс,

- провід для зарядки,

- упаковка.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Особливості:
Набір

Схожі товари