Всі категорії
Додати товар

Навушники hyperx cloud stinger core

1000 грн -1% 998 грн
Опис

Одна з найбільш доступних дротяних ігрових гарнітур сімейства Kingston HyperX Cloud. Орієнтована на використання з персональними комп'ютерами або ноутбуками. Завдяки добре продуманій конструкції і скромній вазі (215 г), практично не відчувається на голові. Стильний дизайн з добре відомим логотипом виробника сподобається геймерам будь якого віку. Пружне наголів'я забезпечує оптимальний притиск, а м'які амбушюри з пам'яттю форми гарантують відсутність втоми навіть при тривалому багатогодинному використанні.
Тканинні дихаючі амбушюри залишаються цілком комфортними навіть при підвищених температурах навколишнього повітря. За звучання навушників HyperX Cloud Stinger Core PC відповідають динамічні драйвери діаметром 40 мм, які здатні відтворювати повний частотний діапазон від 20 Гц до 20 кГц. Виражений акцент на басовій частині звукового спектру і точне відтворення високочастотних звуків гарантують ефектне звучання пострілів/вибухів і забезпечують точне позиціонування звуків у просторі.
Гарнітура обладнана однонаправленим конденсаторним мікрофоном з поворотним механізмом і системою шумозаглушення. Його хороша чутливість дозволяє впевнено захоплювати голос користувача, зберігаючи його тембр. Для підключення до ноутбуків використовується незнімний кабель (1,3 м) з роз'ємом 4-pin mini-Jack і пультом (гучність + відключення мікрофона). Для PC-геймерів є подовжувач 1,7 м (2х3-pin).

Навушники абсолютно нові, в упаковці, в повній комплектації, навіть з чеками. Можна на подарунок.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Тип навушників:
Накладні
Тип підключення:
Дротові
Інтерфейс під'єднання:
3.5 мм (mini-Jack)
Мікрофон:
Висувний
Призначення:
Геймерські Для комп'ютера
Тип кріплення:
З наголов'ям
Функції:
Регулятор гучності
Матеріал амбушур:
Поролон
Продавець
alona_shi
alona_shi
Київ
Була

Схожі товари