Всі категорії
Додати товар

Навушники bluetooth 5.3 sport, бездротова стереосистема-вкладиш із мікрофоном hd, час...

1080 грн
Опис

Бездротові навушники, стереонавушники HiFi Sport Bluetooth 5.3 із завушними
дужками, внутрішньоканальні навушники з глибокими басами 48H зі світлодіодним
дисплеєм, шумозаглушенням, водонепроникні навушники IP7 з вбудованим
мікрофоном для бігу (рожеві) рожеве золото

- # Про цей товар

- 48 годин відтворення та цифровий світлодіодний дисплей: одні бездротові навушники можна використовувати впродовж 6-8 годин, до 48 годин прослуховування, чохол для заряджання з цифровим світлодіодним дисплеєм додатково 5 разів, зліва та праворуч з індикатором живлення затичок для вух, кожен кадр представляє 25% потужності, світлодіодні індикатори блимають під час заряджання.
- Насичене стереозображення й чіткі розмови: бездротові навушники-вкладки Bluetooth обладнані графеновою мембраною завтовшки 13,4 мм для потужних басів. Завдяки вбудованому високоякісному мікрофону ви зможете насолодитися кришталево чистим звуком під час розмов.
- Спортивний дизайн і водонепроникність IP7: гнучкі навушники з м'якого силікону адаптуються до будь-якої форми вух і забезпечують комфортне та надійне прилягання навушників під час занять спортом і активного відпочинку. Бездротові навушники водонепроникні за стандартом IP7, тому вам не доведеться турбуватися про дощ і поті, щоб насолоджуватися музикою у високій якості.
- Bluetooth 5.3 й автоматичне сполучення: у Bluetooth-навушниках Q61 використовується передова технологія Bluetooth 5.3, що забезпечує меншу затримку, менше енергоспоживання й швидше передавання аудіоданих, а навушники Bluetooth можуть автоматично і практично без затримки під'єднуватися до раніше з'єднаних пристроїв.
- Просте керування й широка сумісність: бездротові навушники Bluetooth обладнані чутливим сенсорним керуванням. Торкніться навушників, щоб керувати відтворенням/паудою, гучністю, зміною треку, відповіддю/завершенням викликів і активацією голосового помічника. Навушники Bluetooth легко з'єднуються з пристроями iOS і Android (ноутбук/планшет/настільний комп'ютер із підтримкою Bluetooth).

* * *

Опис продукту

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Тип навушників:
Вкладки
Тип підключення:
Бездротові
Тип кріплення:
З кріпленням на вухах

Схожі товари