Всі категорії
Додати товар

Спортивні водонепроникні ipx7 бездротові навушники csasan v30

800 грн
Опис

Про цей предмет

- Нові навушники Bluetooth 5.3 і легке сполучення: бездротові навушники Csasan оснащені чіпом Bluetooth 5.3 нового покоління, який підтримує протоколи Bluetooth HFP, HSP, A2DP, AVRCP. Забезпечує стабільне бездротове з'єднання з низькою затримкою для високоякісного звуку (музики чи виклику). Після того, як bluetooth-навушники підключені вперше, вони можуть автоматично підключатися до bluetooth вашого мобільного телефону, коли ви відкриваєте зарядний пристрій, уникаючи складних операцій і заощаджуючи час очікування.
- Чистий звук Hi-Fi і шумопоглинання ENC: Справжні бездротові навушники V90 мають вбудовані динамічні динаміки 13 мм для створення широкого звукового поля та збалансованого прослуховування, кожен звук деталізується до серця, щоб ви справді відчули живий звук. сорт звуку. Навушники з шумозаглушенням мають потужні вбудовані мікрофони ENC, які ефективно усувають навколишній шум і роблять дзвінки чіткішими. Незалежно від того, перебуваєте ви на людній міській вулиці чи в галасливому середовищі, ви можете насолоджуватися високоякісними дзвінками.
- 48 годин роботи від батареї та світлодіодний цифровий дисплей: бездротові навушники забезпечують до 8 годин безперервного використання на одному заряді, плюс загалом 48 годин використання із зарядним футляром 400 мАг. Зарядний чохол можна повністю зарядити лише за 1,5 години через USB-C. Ці навушники-вкладиші з подвійним дисплеєм живлення показують залишок заряду батареї футляра цифрами на екрані та стан зарядки навушників за допомогою світлодіодної панелі вгору та вниз, яка згасне, коли навушники повністю заряджаться.
- Надлегка конструкція вушних гачків і водонепроникні навушники IP7: бездротові навушники Ear Buds оснащені м'якими та гнучкими вушними гачками, високоякісними силіконовими амбушюрами 3 різних розмірів для найкращого вибору (S/M/L), щоб спортивні навушники залишалися комфортно міцними. під час занять спортом, бігу, іншої діяльності на вулиці тощо. Бездротові навушники Bluetooth із технологією нанопокриття IP7, вони можуть захистити ваші навушники під час бігу від поту та дощу під час інтенсивних вправ або щоденного використання.
- Сенсорне керування та широка сумісність: Bluetooth-навушники на вусі з високочутливою сенсорною технологією, доторкнувшись до навушників, бездротовий Bluetooth, щоб відповісти на дзвінок і покласти трубку, відтворення/пауза музики, збільшення та зменшення музики, збільшення/зменшення гучності та голос активація помічника, тому ви можете використовувати ці бездротові навушники, щоб повністю звільнити руки, коли ви виконуєте вправи, керуєте автомобілем або бігаєте. У той же час він сумісний з більшістю пристроїв з підтримкою Bluetooth, включаючи смартфони iOS, Android тощо.

Previous page

1. #

2. 3.

One-step Paring

The wireless Bluetooth headphones are equipped with Hall technology, just open
the charging box, the headset will automatically turn on and connect to your
device.

Stable Connection

The Bluetooth headset's range is up to 15 metres (unobstructed) and the
connection is stable, so you can wear the headset for a wider range of sports.

1.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Тип навушників:
Вакуумні
Тип підключення:
Бездротові
Інтерфейс під'єднання:
Bluetooth
Тип кріплення:
З кріпленням на вухах