Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Схожі товари

Радіоприймач mlove bv800

990 грн
Опис

Радіоприймач MLOVE BV800 - це цифровий радіоприймач, призначений для прийому радіостанцій у діапазонах FM, а також використовуватиме програвання музики за допомогою USB і MicroSD. Додатково в приймач вбудовані mp3 плеєр, таймер сну та кард рідер із слотом micro SD. Підтримується картка п'яти мікроSD (TF) об'ємом до 32 ГБ. На нього записуються файли у форматі MP3, WMA або WAV для відтворення програвачем. Також на SD карту можна записувати радіо або голос через вбудований мікрофон і лінійний вхід. . Автопошук та зберігання станцій. Звукова система із пасивним випромінювачем для супербасів. Екран з підсвічуванням. Режим автовимкнення. Встановлено акумулятор потужністю 1800мАч.

На передній панелі приймача розташований потужний динамік, РК-дисплей та кнопкове поле керування апаратом. Рідкокристалічний дисплей відображає повну інформацію про частоти та режими роботи цифрового радіо, а також рівень заряду акумулятора.

На правій бічній панелі MLOVE BV800 знаходяться роз'єми навушників, роз'єм мікро USB та штекер зарядки. Слот TF/microSD розташований внизу пристрою. Радіоприймач має невелику вагу та розміри, тому завжди можна брати із собою.

Висока чутливість та вибірковість з відмінним прийомом.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize