Всі категорії
Додати товар

Цап конвертер звука оптический декодер цифровой на jack 3,5-мм аналоговый преобразователь

400 грн
Опис

Конвертер Digital to Analog Audio перетворює цифровий оптичний L / R аудіо сигнал або коаксіальний на аналоговий аудіо. Цей цифровий конвертер має невеликі розміри та досить простий у встановленні.

Даний конвертер легко вирішує проблему підключення сучасних телевізорів з оптичного виходу (SPDIF) Digital audio out до двоканальної акустики, колонки, музичного центру.
Звук на виході якісний, підтримує весь діапазон частот 20 Гц - 20 кГц. Набагато краще вбудованого у телевізорі виходу на навушники.
Цифро-аналоговий Audio Converter призначений як для домашньої, так і професійної аудіо комутації. Він перетворює як коаксіальний так і Toslink оптичний цифровий аудіо сигнал на аналоговий стерео L / R аудіо сигнал і доступні для підключення до зовнішніх пристроїв, таких як підсилювач через стандартні RCA-роз'єми (тюльпани - стерео).
Цей конвертер є невеликого розміру і дуже простий у встановленні.

У комплекті конвертер, оптичний кабель, який підключається однією стороною в телевізор і іншою стороною в конвертер, є USB кабель. Ви запитаєте де зарядний пристрій? Зарядного пристрою в більшості випадків не потрібно, оскільки USB кабелем можна підключитися до будь-яких приладів або зарядних пристроїв, які мають вихід на USB, зокрема, більшість наших клієнтів підключають до USB порту телевізора. Чому? Це зручно, легко можна заховати конвертер за телевізор і до нього не потрібно простягати кабель живлення, подовжувач кабелю 220 вольт, не потрібно шукати вільної розетки і ще значний плюс, це при вимкненні телевізора (вимикається телевізор - вимикається живлення для конвертера на порту USB) - вимикається конвертер, таким чином у будинку не буде включених пристрої без Вашого відома.

Характеристики:
Вхід: 1 х Toslink, 1 x RCA (коаксіальний)
Вихід: RCA L / R аудіо (стерео – тюльпан)
Вихід: 3,5 гніздо під навушники
Простий в установці та простий в експлуатації.
Простота використання: встановлення в лічені секунди, не потребує налаштування.
Підтримує частоту дискретизації 32, 44,1, 48 і 96 кГц.
24-бітний S / PDIF потік на лівий та правий канали.
Забезпечує електромагнітну – безшумну передачу.

Комплектація:
1 * Analog to Digital Audio конвертер
1 * Оптичний кабель 1 метр
1 * USB кабель для живлення
1 * Посібник користувача

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний

Схожі товари