Всі категорії
Додати товар

Лінзи для телефону фішай мікролінза ширококутна

179 грн
Опис

Комплект знімних універсальних об'єктивів для смартфонів та планшетів 3 в 1 додасть вашій камері додаткових можливостей.
Фішай - ширококутна лінза, яка має кут зображення близький до 180 ° і тим самим створює ефект "рибячого ока".
Ширококутна 0.67x лінза із кутом зображення близьким до 130°. Ефект від цієї лінзи схожий з фішаємо, але на порядок слабший.
Макролінза дозволить робити макрознімки. Відмінно зарекомендувала себе для фото вій після нарощування, цікавих рішень для манікюру.


Ширококутна та макролінза складаються в 1 об'єктив. Для макрозйомки необхідно використовувати лише макролінзу на відстані 10-15 мм від об'єкта. Для зйомки із ширококутною лінзою необхідно використовувати дві лінзи одночасно. Зверніть увагу, в комплекті поставки ці дві лінзи спочатку з'єднані разом, через що при першому знайомстві з товаром складається враження, що об'єктивів у наборі всього 2.
Насадки можна встановити на камеру практично будь-якого мобільного телефону. Для фіксації на корпусі телефону використовується прищіпка, на одному із зубців якої знаходиться кільце з різьбленням для вкручування насадок.


Внутрішній діаметр об'єктива - 9.5 мм, а зовнішній діаметр кріплення-кліпси - 20 мм. Це означає, що діаметр камери пристрою не повинен перевищувати 9,5 мм, а додаткового вільного місця навколо камери має бути ще +11,5 мм в діаметрі.
При транспортуванні та зберіганні на насадки одягаються пластикові кришечки, що захищають лінзи від подряпин. Складаються насадки в тканинний чохол-сумочку.


Характеристики:
модель: 3 in 1;
кратність зменшення фокусної відстані насадки ширококутної: 0,67X;
кут збільшення огляду фіша насадки: до 180 градусів;
розміри насадки фішай (діаметр х висота): 25,1 х 14,4 мм;
розміри ширококутної насадки (діаметр x висота): 20 x 10,8 мм;
колір насадок: уточнюйте

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари