Всі категорії
Додати товар

Бездротовий дверний дзвінок smart home m12, відеодомофон.

3041 грн
Опис

До комплекту Smart Home M12 входить 4,3-дюймовий IPS-екран і блок виклику з камерою, який встановлюється поза приміщенням і під'єднується до екрану автоматично за допомогою каналу зв'язку Wi-Fi 2,4 GHz.

Працює відеодомофон типово: коли відвідувач натискає кнопку виклику на панелі, дисплей подає сигнал і на екран виводиться зображення з відеокамери. У цей час мелодія дзвінка звучить як на моніторі, так і на панелі виклику. В налаштуваннях ви можете змінити гучність дзвінка та обрати мелодію серед шести доступних.

Щоб почати розмову з відвідувачем вам потрібно натиснути на кнопку зі слухавкою. Відпустивши її ви чутимете звук із панелі виклику, і навпаки. Тобто відеодомофон працює в режимі рації, щоб відвідувач не чув звуків чи розмов всередині приміщення, поки ви самі не забажаєте розмовляти.

Важливою функцією цього дверного відеодомофона є можливість запису фото та відео з камери панелі виклику. Щоразу, коли хтось натискає на дзвінок, камера робить фото та зберігає його в пам'яті пристрою із зазначенням часу та дати, які також зображаються на дисплеї. Навіть якщо вас не було вдома, після повернення ви зможете переглянути, хто до вас приходив. До того ж, якщо ви встановите додаткову карту пам'яті microSD (не входить в комплект), ви зможете зберігати на ній відео ваших розмови з відвідувачами. Максимально допустима ємність картки пам'яті 32 Гб.

В умовах низької освітленості камера автоматично переходить у чорно-білий режим знімання та вмикається інфрачервона підсвітка.

До комплекту відеодомофона входить абсолютно все необхідне для встановлення та використання. Вам не доведеться купувати додаткові кріплення, завантажувати сторонні програми для роботи або під'єднуватися до мережі Wi-Fi чи Bluetooth. Домофон Smart Home М12 працює повністю автономно. Також вам не потрібно думати, як під'єднати кабель живлення, адже і дисплей, і кнопка виклику мають вбудований акумулятор, при цьому споживаючи мало енергії.

- кнопка виклику з камерою 720Р;

- дисплей: кольоровий IPS дисплей з діагоналлю 4,3";

- система гучного зв'язку: вбудований динамік і мікрофон;

- живлення: акумулятор 1200 mAh;

- стандарт бездротового зв'язку: Wi-Fi 2,4 GHz;

- кількість мелодій дзвінка: 6;

- заряджання: через кабель Type-C;

- ІЧ-підсвітка: автоматично;

- мова меню: російська, англійська.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний