Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Екшн-камера xiaomi yi sport basic edition

1200 грн
Опис

Виробник: Xiaomi
Тип відеокамери: Екшн-камери
Формати запису: Full HD

Торг
Кілька примірників у наявності

Нова відеокамера Xiaomi Yi Sport White International Edition (YDXJ01XY)
Екшн камера Xiaomi Yi Sport — на всі випадки життя як основна камера, варіант для подорожей або екстрим-камера. Розважайтеся, записуйте та фотографуйте одночасно, синхронізація з телефоном у будь-який час.

Маленький розмір
Абсолютно нова камера, яка не тільки створює високоякісні фотографії, але й має прекрасні характеристики, а її маса становить усього 72 г. Тепер, коли ви збираєтеся в подорож або ж активно відпочиваєте, немає потреби носити з собою некомпактну, важку камеру. Тепер немає потреби зупинятися для того, щоб сфокусуватися і зробити фото. Треба всього лише натиснути на кнопку, й ви отримаєте зображення дивовижної якості з яскравими та виразними кольорами. А вбудований у камеру Wi-Fi адаптер допоможе вам у будь-який час скинути всі файли на телефон і відредагувати їх за одну мить.

Ширококутний об'єктив (кут огляду 155 градусів)
Асферична оптика HD, оптичні скляні лінзи, виготовлені на замовлення американською командою фахівців, дають кут огляду 155 градусів. Отже, великі зображення під специфічним кутом будуть дуже виразними та не залишать вас байдужими. Ми також поєднали світлочутливу матрицю компанії Sony з об'єктивом для того, щоб кожна фотографія потрясла нас своєю природністю.

Створюйте кадри з особливими ракурсами
Xiaomi Yi Sport складе вам компанію в подорожах по морю, під час підйому на високу гору та зніме ваш спуск зі снігової гори. Під час подорожі, уповільнене фотосьемка допоможе вам зафіксувати будь-який швидкий рух. Кожна фотографія буде наділена особливим ефектом.

Не міняйте спосіб життя, а міняйте свої погляди
Забудьте про те, що необхідно знімати, пориньте з головою у ваші емоції й одночасно отримуйте чудові знімки. Не важливо, встановіть ви камеру на машині та записуватимете вашу подорож або встановіть її на безпілотному літальному апараті та зніматимете простори з неба, нові й оригінальні зображення гарантовані.

Спеціальний графічний процесор Ambarella
Для прихильників активного відпочинку, камера обладнана спеціальним відео процесором від провідного світового виробника — Ambarella A7LS. Революційна технологія оброблення зображень у поєднанні зі швидкісним зніманням, з функціями динамічного посилення діапазону та шумозаглушення надають зображення з неймовірною кольоровою палітрою. Камера-обладнувач стандарту стиснення відео H.264, навіть за найнижчої швидкості передавання даних надає відео якості Full HD і дає змогу зберігати ще більше відео на карті пам'яті.

Світлочутлива матриця Sony
16-мегапіксельна високочутлива матриця Sony Exmor R забезпечує винятковий рівень деталізації зображення з мінімальним рівнем шуму. Навіть у похмуру погоду, вночі або за інших умов із низьким освітленням ви отримаєте зображення чудової якості.

Дистанційне керування з телефона
Традиційний фотоапарат не дасть вам швидко подітися яскравою фотографією з вашим другом. Тепер, завдяки мобільному застосунку Yi Camera, ви можете не тільки фотографувати в реальному часі, але й швидко скидати фотографії та відео на телефон за допомогою вбудованого адаптера Wi-Fi. Крім того, завдяки редактору ви можете скористатися параметрами світлофільтра, музичним супроводом або створити веселе коротке відео.

Компактна, з високою надійністю
Для того, щоб Xiaomi Yi Sport мала неперевершені властивості, необхідно було заново проєктувати кожну складову деталь. Корпус виготовлений з ABS-полікарбонату — термопластичного, ударостійкого та довговічного матеріалу. Тепер ви можете не думати про безпеку камери в екстремальних умовах, насолоджуйтеся відпочинком і веселими знімками.

Характеристики
Процесор оброблення зображення: Ambarella A7LS
Лінза: асферична скляна лінза з діафрагмою f2.8
Угол: 155°
Матрица: Sony Exmor R BSI Back-illuminated CMOS
Роздільна здатність: 16 МП (4608x3456)
Швидкість знімання: до 60 к/с у режимі Full HD 1080p
Вбудований гіроскоп
Мікрофон: 2-канальний, стерео
3- мірна функція шумопониження
Підтримка карт пам'яті Micro SD до 64 Гб
Роб…

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
pavel144321
pavel144321
Була