Всі категорії
Додати товар

Міні-ip-камера a9 wi-fi hd (нічне відео)

230 грн
Опис

Характеристики і опис

Міні-IP-камера A9 Wi-Fi HD (нічне бачення)

Мініатюрну HD IP P2P камеру з Wi-Fi A9 можна використовувати в побуті для різних цілей. Може використовуватися як відеореєстратор в автомобілі, як частина охоронної системи для спостереження за дітьми і домашніми тваринами. Зображення цієї міні камери можна переглядати з будь-якої точки світу в режимі онлайн!

Головний Характеристики:

Регульована роздільна здатність відео. Пікселі 1080P і 720P можна налаштувати відповідно до ваших потреб у записі відео та зменшити використання пам'яті
Широкий кут огляду – 150 градусів. Забезпечте широкий діапазон огляду та повідомте, що у вашому домі стався кожен рух
Детекція руху. Відео буде записано при виявленні руху, що зробить ваш будинок або офіс безпечнішим
Інфрачервоне нічне бачення. Допомагають отримати чіткі зображення нічного бачення близько 5 метрів. Він охороняє безпеку вашого будинку вдень і вночі.
Циклічний запис. Автоматично видаляйте попереднє відео та зберігайте останнє відео після заповнення пам'яті
Віддалений моніторинг на декількох пристроях. Підключивши камеру до Інтернету через WiFi, ви можете віддалено стежити за своїм будинком через додаток на смартфонах і планшетах одночасно

Магнітний обертовий корпус

З установкою mini HD камери з wifi A9 у вас не виникне ніяких проблем. Камера має магнітний корпус і легко монтується на будь-яку металеву площину. Також її можна розмістити на полицях в будинку, а також дуже легко регулювати кут огляду - камера обертається в великих межах.

Нічне бачення та детектор руху

Так, навіть така маленька і бюджетна камера, як mini HD камера з wifi A9, має такі сучасні можливості. Камера може знімати в умовах недостатнього освітлення в приміщенні. Є функція виявлення руху, тобто камера почне працювати, коли в приміщенні будуть люди або тварини. Це важлива функція безпеки.

Підтримка додатків на Android/iOS

Щоб камера працювала, потрібно завантажити програму, яка дозволить камері транслювати зображення на смартфон. Камера A9 Mini HD зв'язується з мобільним пристроєм WiFi і передає сигнал на пряму відстань до 10 метрів. Якщо у вас вдома є підсилювач сигналу, WiFi можна збільшити до 150 метрів).

Висока автономність

Вбудований акумулятор mini HD камери з wifi A9 дозволяє працювати в режимі зйомки більше 2 годин. Живити пристрій можна безпосередньо від мережі через 5-вольтовий блок живлення або від стандартного павербанка. При діаметрі 45 мм прилад абсолютно непомітний і може встановлюватися таємно.

Характеристики :

Формат зображення: JPEG
Інтерфейс: інтерфейс Micro USB
Ємність акумулятора: вбудований літієвий акумулятор 320 мАг
Час безперервного запису: 60 хвилин
Кут огляду: 150 градусів
Роздільна здатність відео: 1080P і 720P
Дальність запису: 5м
Кількість кадрів: 30 к/с
Піксель: 200 Вт
Функція: підтримка Wi-Fi, відео, камери, циклічного запису, датчика руху, інфрачервоного нічного бачення, відображення часу
Розмір зображення: 4032 x 3024
Максимальний об'єм карти пам'яті: 64 ГБ
Вхідна напруга: 5 В постійного струму 1 А
Формат відео: AVI
- Мікрофон: Так
Матеріал корпусу: ABS

Обладнання:

Mini IP WiFi HD камера A9
Магнітний тримач
Гнучкий кронштейн
Зарядний кабель
Упаковки

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари