Всі категорії
Додати товар

Фітнес-трекер yamay

483 грн з 07 Травень - додавайте до обраного

690 грн
Опис

YAMAY Fitness Tracker, Smartwatch Водонепроникний фітнес-браслет IP68 з монітором серцевого ритму 0,96-дюймове кольорове зображення

YAMAY Fitness Tracker, Smartwatch Водонепроникний IP68 Фітнес-браслет з монітором серцевого ритму 0,96-дюймовий кольоровий екран Трекер активності Серцевий ритм Годинник Шамерний годинник Смарт-годинник Фітнес-годинник для жінок Чоловіки

【Новий дизайн із яскравим кольоровим фітнес-браслета】 0,96-дюймовий кольоровий РК-екран і двоколірна стрічка TPU. Регульована 5-рівнева яскравість екрана.

【Спостереження активності】 Контролює ваші кроки, спалені калорії, пройдені кілометри та активні хвилини впродовж дня. 14 різних спортивних режимів допоможуть вам краще зрозуміти індивідуальні цінності активності й, отже, зробити ваші тренування ефективнішими. Під'єднаний GPS використовує GPS вашого смартфона для визначення швидкості та відстані в режимі реального часу.

【Вимірювання частоти серцевих скорочень і моніторинг сну на фітнес-годинниках】 Безперервне автоматичне керування імпульсом на зап'ястку без неприємного нагрудного ременя. Автоматично визначає ритм сну з 9 вечора до 8 годин і аналізує якість сну з глибоким сном, легким сном і станами неспання.

【Функція повідомлення Розумний годинник】 Під'єднайте фітнес-трекер до смартфона. Ви більше ніколи не пропустите дзвінок або повідомлення. Він вібрує, щоб повідомляти вас, коли ваш телефон отримує дзвінки, SMS-повідомлення або повідомлення SNS. Завантажте та встановіть безплатний застосунок VeryFitPro, відсканувавши QR-код або виповнивши пошук у Google Play або Apple App Store. Застосунок підтримує більшість смартфонів із BT 4.0 або вище.
【Спортивний годинник Ще більше функціональності та довговічності з батареєю】IP68 водонепроникний, функція нагадування в разі бездіяльності, функція сигналізації, функція камери, датчик зап'ястя, не порушуйте режим. Повне заряджання займає всього приблизно 1-2 години, а час очікування може становити до 5-8 днів за повної потужності.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
svetlanka0308
svetlanka0308
Супер-продавець
Одеса
93% виконаних замовлень
Був