Всі категорії
Додати товар

Фітнес-браслет fitpro smart band m6 | опт

339 грн
Опис

Smart Band M6 отримав екран діагоналлю 0.96 “, для якого є більше сотні анімованих циферблатів з персонажами популярних мультфільмів і аніме.

Браслет моніторить серцевий ритм протягом усього дня, формуючи добовий графік і попереджаючи про аномалії ЧСС. Крім того, Smart Band M6 може відстежувати рівень насичення крові киснем (SpO2), вести моніторинг якості і тривалості сну.

Ємність акумулятора становить 80 мА * ч, за даними виробника цього достатньо для 14 днів роботи. Розширені функції, які допоможуть вам відстежувати стан вашого здоров’я, визначення типу фізичної активності, ще більше вбудованих циферблатів і, ймовірно, саме довгоочікуване – збільшений екран. Smart Band M6 представлений в декількох колірних варіаціях ремінця. Ремінець як і раніше виготовлений з гнучкого, зносостійкого і зручного для носіння матеріалу.

Крім пульсометра, який вимірює ваш пульс 24/7, і моніторингу серцевого ритму, фітнес трекер Band M6 придбав датчик вимірювання рівня кисню в крові, який, за словами представників, можна використовувати так само і для відстеження якості сну.

Акселерометр, гіроскоп і вологозахист

Розумний фітнес-браслет 6-го покоління обладнаний 3-осьовим акселерометром + 3-осьовим гіроскопом, Bluetooth 4.0 і надійної вологозахистом від впливу прісної води.

Відстеження типу фізичної активності

Тепер в FitPro Band 6, крім уже передбачених 15 спортивних режимів, з’явилася нова функція відстеження типу фізичної активність. Фітнес-браслет може розпізнати такі види активності як ходьба, біг, веслування, Кроссфіт, заняття на біговій доріжці і їзду на велосипеді.

Досить потужний акумулятор

Фітнес-браслет оснащений досить потужним акумулятором, який дозволить використовувати гаджет на максимум до 14 днів і до 19 днів в звичайному режимі. При цьому зарядка фітнес-браслета на 100% займе всього 2 години. Вам не потрібно буде виймати капсулу з браслета для того щоб приєднати його до магнітної зарядці.

Увага: Для повноцінного використання браслета, необхідно завантажити на ваш смартфон (Android / iOS) додаток FitPro. Посилання на який доступна по QR коду з інструкції до браслету.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize