Всі категорії
Додати товар

Розумний смарт-годинник rinsmola для чоловіків і жінок, фітнес-годинник з 1,4-дюймовим...

1045 грн -6% 990 грн
Опис

Розумний годинник Rinsmola для чоловіків і жінок, фітнес-годинник з
1,4-дюймовим сенсорним екраном, фітнес-трекер із монітором серцевого ритму та
сну, лічильник калорій, водонепроникний розумний годинник IP67 для iPhone,
телефона Android

- 1,4-дюймовий повністю сенсорний екран і шпалери користувача: 1,4-дюймовий кольоровий TFT-екран більшого розміру з роздільною здатністю 240x240 забезпечує чудову якість зображення, дизайн керування з повністю сенсорним екраном забезпечує зручність використання, 2,5D-скло робить ваші фітнес-трекери стійкішими до подряпин. Понад 100 циферблатів у застосунку Heroband III на ваш вибір. Ви також можете встановити свої світлини або улюблені зображення як циферблат.
- 8 спортивних режимів і під'єднаний GPS: підтримка декількох спортивних режимів: ходьба, біг, походи, їзда на велосипеді, скелелазіння тощо. Під'єднаний GPS до застосунка вашого мобільного телефона може показувати такі дані, як-от кроки, відстань і записувати мапу маршруту тренування. і він може записувати дані про вашу конкретну активність для досягнення найкращих результатів у фітнесі. Стильний і високоякісний розумний годинник — це подарунок-сюрприз для себе, коханої людини, сім'ї та друзів у особливі дні.
- Цілодобовий монітор серцевого ритму та монітор сну: наш розумний годинник на базі Android можна використовувати як монітор у реальному часі для запису частоти серцевих скорочень і визначення якості сну 24 години на добу, точно записуючи час глибокого та легкого сну за ніч і нагадує вам про потребу коригування режиму сну. Все це розкриває тенденції в галузі охорони здоров'я, які надихають вас рухатися до досягнення своїх цілей у галузі охорони здоров'я.
- Термін експлуатації батареї 7 днів і ширша сумісність з iOS і Android: вбудований чип Bluetooth з низьким енергоспоживанням і більша місткість акумулятора 180, годинник для фітнес-трекера легко заряджається за допомогою магнітного зарядного кабелю, швидка заряджання впродовж 1,5 годин і тривалий час автономної роботи. Потрібна система смартфона — iOS 9.0/Android 5.0 або вище. Якщо ви шукаєте спортивний годинник для своїх телефонів, це добрий вибір для вас.
- Водонепроникний IP67 і браслет регульованого розміру: водостійкий дизайн IP67 дає змогу носити годинник для бігу в будь-яких умовах, не турбуючись, наприклад, коли ви миєте руки, приймаєте ванну, плаваєте (в басейні або на мілководді) або бігаєте. М'який ремінець регулюється і підходить для чоловіків і жінок. Людям, схильним до алергії, просимо купувати з обережністю.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари