Всі категорії
Додати товар

Розумний смарт-годинник розумний фітнес браслет підтримання декількох режимів руху,...

570 грн -6% 540 грн
Опис

Розумний годинник 2021 року, розумний браслет, підтримка декількох режимів
руху, тривалий час очікування

Про цей товар

- 16 різних режимів вправ: 16 спортивних режимів містять альпінізм, ходьбу, біг, їзду на велосипеді, бадмінтон, теніс тощо. Використовуйте застосунок, щоб встановити щоденні спортивні цілі, поліпшити свої спортивні дані та провести щасливий день.
- Сумісні моделі та гарантія якості: розумний годинник сумісний з Android 5.0/iOS 8.0 і вищим, а також зі смартфонами, сумісними з Bluetooth 5.0 (iPad, ПК, смартфонами з ОС Windows, планшетами). Ідеально підходить як подарунок на День батька, День матері, дні народження, День Святого Валентина та дні народження цілий рік.
- Зручна функція повідомлень: розумний годинник також підтримує понад 20 повідомлень програм соціальних застосунків, як-от Line, Twitter, Ins, Facebook, Gmail, повідомлення про вхідні дзвінки, а великий 0,96-дюймовий циферблат може зображати всі ваші елементи. Вміст повідомлень забезпечує новий і зручний інтерфейс повідомлень. Ніколи не пропустіть важливу інформацію в будь-який час і в будь-якому місці
- Зручне оновлення: можна використовувати до 15 днів без підзаряджання з віддаленим зніманням, сповіщенням про положення сидячи, будильником, секундоміром і таймером. Крім того, ступінь водонепроникності IP68 (СПЕЦІАЛЬНЕ ЗАСТОСУВАННЯ: кипляча вода, сауна, агресивна солона вода може пошкодити годинник)
- Найновіший розумний годинник: цей розумний годинник обладнаний багатофункціональними функціями, як-от показ дати, крокомір, повідомлення про вхідний дзвінок, будильник і багато іншого. Синхронізувавши застосунок зі смартфоном, дані, що виводяться на графіку, стають чітко видимими, тому ви можете логічно планувати свої тренування, роботу та час перерви.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари