Всі категорії
Додати товар

Розумний смарт-годинник vrpefit для жінок, відповідь на дзвінок, вбудована alexa,...

1425 грн -6% 1350 грн
Опис

Розумний годинник VRPEFIT для жінок, відповідь на дзвінок, вбудована Alexa,
фітнес-трекер із сенсорним екраном 1.8 дюйма

Про цей товар

- 【Функція виклику та голосовий помічник Alexa】Обладнаний Bluetooth 5.3, високоякісним мікрофоном і динаміком, що дають змогу безпосередньо відповідати на дзвінки. Це зручно, якщо ви займаєтеся спортом, водите машину або готуєте, коли ви не можете негайно відповісти на дзвінок на своєму мобільному телефоні. Розумний годинник обладнаний голосовим помічником Amazon Alexa. Розмовляйте команди розумного годинника, встановлюйте будильники, починайте тренуватися, дізнайтеся погоду, керуйте своїм розумним будинком тощо. Alexa відповість текстом на екрані годинника.
- 【Сенсорний екран 1,8 дюйма та циферблат режиму очікування «зроби сам»】Обладнаний вигнутим екраном із панда-скла високої чіткості з 3D-технологією, високою роздільною здатністю, приголомшливим триколірним ефектом зображення, що дає змогу зробити відтворення тексту чіткішим навіть за яскравого сонячного світла. Є безліч безплатних циферблатів на вибір у програмі Veryfit. Також ви можете використовувати свої улюблені світлини як екран очікування. Екран має п'ять рівнів яскравості, які можна налаштувати відповідно до різних умов.
- 【Сповіщення про сон, повідомлення та браслет】 Трекер активності може аналізувати якість вашого сну. (Примітка: реєструється тільки час сну тривалістю понад 3 години). Деякі практичні функції: нагадування про питну воду та миття рук, погода, ліхтарик, керування музикою та камерою, пошук телефона тощо. Під час під'єднання до телефона годинник може приймати дзвінки та повідомлення. (Twitter, Facebook и т. д. Примітка: повідомлень немає. функція відповіді). Ремінець для годинника сумісний з іншими ремінцями, ви можете вибрати заміну ремінця.
- 【100 спортивних режимів і водонепроникність IP68】Цей годинник має 100 спортивних режимів, включно з бігом, їздою на велосипеді, плаванням, танцями, футболом, катанням на лижах, паркур тощо. Автоматично записує кроки/відстань/спажені калорії/час тренування. Складайте щоденний план тренувань за допомогою годинника! Годинник дає змогу мити руки або обличчя під час носіння, а також його можна використовувати у воді завглибшки до 10 метрів. * Будь ласка, не використовуйте його в морській воді або в умовах високої температури, наприклад, у ванні, сауні, воді з гарячих джерел.
- 【Ідеальний подарунок і безплатний застосунок «VeryFit»】Годинник сумісний із телефонами iPhone та Android. Це найкращий подарунок на день народження, щоденний подарунок, бар-міцву, Різдво, Новий рік, День Святого Валентина, День батька, День матері та ін. Перед використанням відскануйте QR-код на коробці або завантажте безплатний застосунок «VeryFit». з Google Play або AppStore. Застосунок сумісний з iOS 9.0/Android 6.0 і вище.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?