Всі категорії
Додати товар

Б/у дитячий годинник трекер digeehot з іграми для хлопчиків і дівчаток розумний...

760 грн -6% 720 грн
Опис

- ⌚【Оновлений дитячий розумний годинник】Дитячий годинник DIGEEHOT має три стилі меню на вибір. Годинник обладнаний безліччю функцій, включно з кумедними іграми, милими живими шпалерами, 20 спортивними режимами відстеження активності, інтелектуальними нагадуваннями, керування музикою та камерою через застосунок, секундомір, таймер, будильник, жіночі функції тощо. Подарунки для хлопчиків, дівчаток і підлітків від 6 до 16 років.
- 🏃【Відстеження дитячої спортивної активності】Дитячий годинник із фітнес-трекером обладнаний 20 спортивними режимами, як-от біг, ходьба, їзда на велосипеді, плавання, різні види спорту та ігри з м'ячем. Записуйте різні дані про тренування, як-от спалені калорії, пройдена відстань під час тренування. Використовуйте дані, щоб краще керувати тренуваннями дітей і задовольняти різноманітні спортивні потреби дітей. Годинник також водонепроникний, тому його можна використовувати під час плавання.
- 🎮【Кумедні головоломки】Абсолютно нова гра-головоломка підходить для дітей різного віку. Коли діти грають у ігри, вони думатимуть про те, як пройти рівень, а також отримають щастя і почуття виконаного обов'язку після успішного проходження гри. Це може тренувати їх логічне мислення й рефлекси. Це ідеальний подарунок для хлопчиків і дівчаток 6-16 років.
- ⭐【Безпечний і зручний дизайн】М'який і зручний матеріал і конструкція вентиляційного отвору не викликають у дитини явних відчуттів під час носіння, а годинник довговічний. Під час гри або занять спортом на відкритому повітрі не потрібно турбуватися про те, що годинник можна легко пошкодити. Це весело та зручно у використанні, і це чудовий подарунок для дітей.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари