Всі категорії
Додати товар

Смартгодинник, фітнес-трекер motast smart watch 2022 для android ios

2200 грн
Опис

Смарт-годинник ****** 2022 містить такі функції: фітнес-трекер крокомір, калорії, відстань, ****спостереження, монітор серцевого ритму. Монітор артеріального тиску. 24 спортивні режими, водонепроникність IP68. Монітор сну, монітор кисню в крові, повідомлення про виклики, *** і Повідомлення застосунків ********, ********, *********, ********** Керування музикою і камерою, регулювання яскравості, зображення погоди. Нагадування про положення сидячи, *****, будильник, секундомір, пошук телефона, пошук годинника.
Цей жіночий годинник обладнаний 1,69-дюймовим кольоровим ****дисплеєм, який дає чітко й інтуїтивно розуміти дані про ваше здоров'я і спорт. Міцний і довговічний 2,5D-скло робить ваш розумний годинник стійкішим до подряпин. 4 рівні яскравості, ви також можете настроїти яскравість, щоб чітко бачити дисплей. На вибір пропонується кілька циферблатів, ви також можете налаштувати циферблат, щоб показати свою індивідуальність.
Розумний годинник має 24 спортивні режими: ходьба, біг, їзда на велосипеді, плавання, стрибки у воду, йога, баскетбол, футбол тощо. Спортивний годинник точно записує дії впродовж усього дня, як-от кроки, спалені калорії, відстані, хвилини активності. *** може відстежувати всі ваші маршрути тренувань, відстані та фізичний стан під час тренувань, оптимізувати тренування й визначати тенденції в стані здоров'я, надихаючи вас на поліпшення вашого здоров'я і фітнес-цілією.
Водонепроникність IP68. Конструкція забезпечує більшу місткість і низьке енергоспоживання. Батарея тримає 5 днів нормального використання й 15 днів у режимі очікування. (Примітка. Не використовуйте у воді з температурою вище 38 градусів за Цельсієм, наприклад, у душі, сауні, джерельнику тощо).
У комплекті: годинник, рожевий ремінець, заряджання. Можна використовувати як з *******, так і з ****

67.8
Дивіться інші оголошення

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Сумісна ОС:
iOS
Діагональ дисплея:
1.63" і більше

Схожі товари