Всі категорії
Додати товар

Дитячий годинник pthtechus gps, 1,44-дюймовий цифровий годинник, дитячий годинник

450 грн -17% 375 грн
Опис

Продам дитячий годинник PTHTECHUS GPS, 1,44-дюймовий цифровий годинник. Годинник з підтримкою ігор, будильник SOS, голосовий чат, розумний годинник, подарунки для дітей 4-12 років. Стан - новий, використували для перевірки. Привезений з Європи. Мова англійська. Помнута коробка.

Кольоровий сенсорний екран високої роздільної здатності 1,44 дюйма, подвійне спілкування, вбудований слот для нано-SIM-карти, камера, ліхтарик, математична гра тощо. Батьки можуть встановити будильник у будь-який час і в будь-якому місці. Простий у використанні, це найкращий вибір для подарунка на день народження.

GPS & SOS екстрений: розроблено для безпеки дітей. У додатку «Setracker2» батьки можуть занести в телефонну книгу 3 номери телефонів. Натисніть і утримуйте кнопку SOS протягом 3 секунд, щоб набрати 3 телефонні номери та здійснити екстрений дзвінок у 2 цикли, доки хтось не відповість на сповіщення програми. Служба GPS. Вам потрібно завантажити на свій телефон "Setracker2", який сумісний з усіма телефонами iOS і Android.

Батьки можуть встановити режим «Не турбувати» на 3 періоди. Ця функція вимикає всі функції - телефон, гру, музику, камеру тощо, за винятком функції SOS.

Як користуватися годинником? Потрібно придбати SIM-карту, сумісну з мережею 2G (не входить в комплект).
Як довго тримає акумулятор? Час роботи в режимі очікування становить 2-3 дні, а час використання - 6-9 годин.
GPS-позиціонування Похибка GPS-позиціонування становить 30-300 метрів. Через стан сигналу постачальника мобільного зв’язку та затримку мережі 2G ми не можемо змінити помилку позиції.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний

Схожі товари