Всі категорії
Додати товар

Чохол faryodi samsung galaxy tab s9 з клавіатурою, чохол для планшета samsung 11" з...

1499 грн
Опис

Англійська розкладка

Чохол FARYODI Samsung Galaxy Tab S9 з клавіатурою, чохол для планшета
Samsung 11" з бездротовою Bluetooth-клавіатурою, чохол Smart Sm Co Cover з
тримачем S-Pen, знімна магнітна клавіатура для планшета Samsung, чорний

Бренд FARYODI
Сумісні пристрої Планшет
Технологія зв'язку Bluetooth
Опис клавіатури Бездротовий, Магнітний
Колір Чорний
Стиль Сучасний
Включені компоненти USB-кабель
Орієнтація руки Двусторонний

* * *

Про цей товар

- ⚙【Сумісність】Цей чохол для Samsung Galaxy Tab 11 дюймів з клавіатурою сумісний тільки з планшетом Samsung Galaxy Tab S9 2023 (SM-X710 / SM-X716B / SM-X718U). Будь ласка, перевірте модель планшета перед купівлею, щоб уникнути купівлі неправильного.
- 💻【Перетворіть свій планшет на ноутбук】Трижди складаний магнітний чохол для Samsung Galaxy Tab S9 обладнаний знімною Bluetooth-клавіатурою, яка дає змогу вам використовувати ваш 11-дюймовий планшет Samsung S9 2023 року як ноутбук у будь-який час. Вам або вашій родині зручно використовувати планшет Samsung Galaxy Tablet для роботи в офісі, навчання, редагування та розваг.
- ⌨【Магнітна ергономічна офісна клавіатура】Безшумні перемикачі клавіш хрестового типу та відповідна відстань між клавішами роблять цю клавіатуру планшета Samsung чутливою та швидкою, не впливаючи на точність друку. Нехай клавіатура планшета FARYODI забезпечить вам плавний і комфортний набір тексту.
- ⚡【Потужний акумулятор】Клавіатура для планшета Samsung Galaxy заряджається всього за 2-3 години та забезпечує не менш ніж 72 години безперервної роботи та 30 днів у режимі очікування за повного заряджання. Подорожуєте ви чи працюєте, вам не потрібно турбуватися про швидке розряджання акумулятора. (Примітка: під час першого використання заряджайте упродовж 2-3 годин.)
- 👁【Насолоджуйтеся здоровою та комфортною перспективою】Регульований кут огляду, з урахуванням пози щоденного використання користувачами планшета, чохол із клавіатурою Samsung Galaxy Tab S9 додатково розроблений із трьома фіксувальними пазами для найкращого кута огляду в різних позах, що також слугує нагадуванням про правильну поставу, корисну для вашого здоров'я.
- 🚀【Захисний чохол із ПУ-шкіри, приємний на дотик】Зручний, красивий і не залишає відбитків пальців магнітний чохол відповідає стандарту водонепроникності, брудовідштовхування й ударостійкості для повсякденних потреб. Внутрішня оболонка з термополіуретану із захистом від падінь дає змогу легко збирати та розбирати планшет, позбавляючи користувачів, які часто використовують голий метал, від потреби розбирання та збирання. Підкладка зі штучної замші захищає екран від подряпин.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Матеріал:
Метал

Схожі товари