Всі категорії
Додати товар

Концентратор usb-c ugreen cm498 адаптер для macbook air pro ipad pro m2 m1 type-c 6 in...

1529 грн з 23 Вер. - додавайте до обраного

1799 грн
Опис

Концентратор 8K ****** CM 498 *** ****** 6 in 1 **** (15852) має:

2 x **** порт
2 x ******
1 x ******
1 x ****** PD 100W

Всі порти концентратора можуть використовуватися одночасно, що дозволяє підключати до пристрою клавіатуру, мишу, *** драйвер, зовнішній диск.

Потрібен один адаптер, який поєднує різноманітність із максимальною продуктивністю? Ось версія ****** CM498 "6 в 1". Завдяки технології ***** ******** (PD) потужністю до 100 Вт ви гарантовано забезпечите живлення всіх своїх пристроїв швидко та ефективно. Адаптер підтримує блискавичну передачу даних (5 Гбіт/с) та **** з максимальною роздільною здатністю 8К! Захист від перегріву, компактний дизайн та широка сумісність – це функції, які гарантують, що ця модель забезпечить продуктивність, яку ви очікуєте від своїх пристроїв.

особливості:

Швидка зарядка та ефективна передача даних
Адаптер був створений з урахуванням швидкої та ефективної передачі даних. Оснащений портом ***-C 3.0 та двома портами ***-A 3.0, він забезпечує блискавичну швидкість передачі даних до 5 Гбіт/с. Чи це великі файли проекту або потокове мультимедіа, затримки та буферизація залишилися в минулому.
Розширені можливості відображення
Пристрій має два порти ****, один з яких підтримує роздільну здатність 4K з частотою 60 Гц, а інший навіть роздільну здатність 8K з частотою 30 Гц (примітка: для використання цієї роздільної здатності потрібна підтримка ******** для DP1.4). Це дозволяє підключити два дисплеї одночасно, що особливо корисно для тих, хто працює з графікою або відео, а також для тих, кому просто потрібно більше робочого простору.
Сумісність без кордонів
Сумісність – одне з ключових слів, коли йдеться про цей продукт. Завдяки повній підтримці ******* та ***** ви готові працювати ефективно незалежно від того, в якій системі ви працюєте.
Компактний та універсальний
Адаптер відрізняється компактними розмірами, тому ви завжди зможете мати його під рукою. Різноманітність портів *** та **** робить його незамінним інструментом для частих мандрівників, яким потрібне багатофункціональне та надійне рішення для багатьох ситуацій. Незалежно від того, скільки портів ви використовуєте, покращена система охолодження підтримує температуру на безпечному рівні, запобігаючи перегріву пристроїв і даючи вам впевненість у безпеці обладнання.
Концентратор ****** – ідеальний вибір для ноутбуків та ПК з одним інтерфейсом *** типу C, включаючи новий *******, ******* *** 2020/2019/2018/2017, **** *** 1315, ******* Go/**** 2, **** Zen****3, ******* S10. S9 S8 S8 ****, **** 10 9 8 та інші.
Характеристики:
Бренд: ******
Тип: зовнішній концентратор багатопортовий адаптер (6 in 1)
Модель: CM 498 (15852)
Штекер: ***-C (******)
Інтерфейс (******):
2 x **** (8K@30Гц) (два одночасно – 4K@60Hz)
2 x ***-A (5 Гбіт/с)
1 x ***-C (5 Гбіт/с)
1 х PD (****** із підтримкою швидкої зарядки до 100W)
Підтримка: *****, 3D ******
Довжина кабелю *** ******, мм: 200
Підтримка ОС:
*******
***
*** OS
*******
*****
Матеріал: алюмінієвий сплав
Колір: сірий
Комплектація:
1 x мультифункціональний адаптер 6в1 ****** ****** 15852 (CM498)
Посібник користувача (англ.)
Оригінальна роздрібна упаковка ******

Схожі товари