Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Ігровий прошитий килимок для мишки wiren

119 грн
Опис

Виробник: Havit
Тип аксесуара: Килимки для миші

Кілька примірників у наявності

Wiren - портативний килимок для миші з гладкою тканинною поверхнею, оптимізованою для ігор, для точного та чуйного відстеження. Цей килимок для миші преміум-класу має водостійку поверхню та прострочку із захистом від стирання для повсякденної зносостійкості, а також нековзну гумову основу, що забезпечує надійну фіксацію на місці навіть під час найзапекліших битв.

Водостійка поверхня
Wiren виготовлений із міцної водостійкої тканини, що захищає від випадкових пролиття. Нанопокриття військового класу полегшує догляд за ним, забезпечуючи стабільну поверхню для відстеження, яка зберігається протягом тривалого часу.

Оптимізована поверхня тканини
Незалежно від того, використовуєте оптичну або лазерну мишу, гладка тканинна поверхня Wiren оптимізована для швидкого відстеження. Шовковиста поверхня забезпечує легке ковзання миші для неперевершеного контролю та точності.

Нековзна гумова основа
У Wiren використовуються високоякісні протизносні стібки, що забезпечують чудовий зовнішній вигляд та довговічність. Завдяки ковзній гумовій основі цей ігровий килимок для миші практично прилипає до робочого столу, забезпечуючи стійкість під час найзапекліших перестрілок.

РОЗМІРИ: 295*250мм

Також у наявності є килимки для миші Razer/Havit/Pubg
Залишились питання? Пишіть!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
nikita762869
nikita762869
0% виконаних замовлень
Була