Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Навушники tronsmart glary alpha gaming

900 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип аксесуара: Комп'ютерна гарнітура

Навушники Tronsmart Glary Alpha Gaming Headset - це повноцінна ігрова гарнітура, створена спеціально для тих, хто хоче перемагати. З нею ви отримуєте вагому перевагу над супротивниками і зможете грати на максимум своїх можливостей! Ідеальний варіант для справжніх геймерів.

НЕЙМОВІРНО ЯКІСНИЙ І РЕАЛІСТИЧНИЙ ЗВУК В ІГРАХ!

Така гарнітура оснащена 50-міліметровими HD-динаміками і забезпечує віртуальний обсяг звук 7.1. І це, мабуть, одна з головних причин купити навушники Tronsmart Glary Alpha Gaming Headset. З ними ви будете чути кожного противника, зможете приймати нестандартні рішення, обходити його з тилу, ловити зненацька - і перемагати.
Сторонній шум повністю фільтрується за рахунок інноваційної технології шумозаглушення. Так що розмови з сусідньої кімнати або працює телевізор більше не будуть вам заважати.

Для зв'язку з напарниками тут передбачений вбудований мікрофон. Він передає максимально чистий звук, що гарантує чудову чутність для всіх членів команди. Мікрофон регулюється на 360 градусів, і ви легко можете налаштувати його під себе.

ГРАЙТЕ СОБІ НА ВТІХУ!
Навушники Tronsmart Glary Alpha Gaming Headset відносяться до накладних моделям з проводовим типом підключення. Виготовлені з ABS пластику, а тому є неймовірно легкими, практично «повітряними». Плюс навушники мають регульоване наголов'я і легко налаштовуються під будь-яку людину. Під час гри ви навіть не будете відчувати, що користуєтеся ними - настільки зручна тут конструкція амбушюр і настільки шикарна у них ергономіка.

Є у навушників Glary Alpha Gaming Headset і інші фішки:

стильна RGB підсвічування;
2 способи підключення (через USB-роз'єм або Y-подібний перехідник);
зручне управління в одному дроті (всі кнопки знаходяться під рукою);
повна сумісність (можна підключати до ПК і ноутбука, мобільним гаджетам, ігрової консолі).

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий