Всі категорії
Додати товар

Підставка для ноутбука aimeizixi black

125 грн
Опис

Особливості:
Ергономічний дизайн: це допоможе вам виправити положення сидячи і запобігти біль у шиї та спині, коли ви працюєте, дивіться відео або ваші діти читають книги на столі. Наша підставка для ноутбука може безперервно регулювати кут від 0° до 90°, щоб запобігти осілості шийного відділу хребта, травми хребта.

Тепловиділення: ідеальна підставка для ноутбука з тепловим матеріалом, делікатне відчуття, легко миється, не іржавіє, не дряпається, піднімає комп'ютер, таким чином забезпечує відкритий простір для збільшення потоку повітря, щоб допомогти зберегти ваш ноутбук охолоджувач і запобігти перегріву і збої.

Сумісність з великою кількістю пристроїв: універсально підходить практично для всіх ноутбуків моделі та розміри від 11 до 15,6 дюймів, як, наприклад, MacBook Pro, MacBook Air, MacBook Pro, Microsoft Surface, Pixelbook, Dell XPS, HP, ASUS , Lenovo, Acer, Chromebook, Alienware та багато іншого. Він також підходить для планшетів ipad.

Портативна та повністю складана: Креативний складний дизайн та високоякісний світильник з АБС-пластику та тримач для ноутбука можна скласти.

Протиковзкий та міцний: Виготовлений з АБС-пластику, який досить міцний, щоб тримати ноутбук. Протиковзні силіконові прокладки допомагають уникнути подряпин на вашому пристрої та забезпечити стабільне розміщення.

Регульована та стабільна: ця підставка для ноутбука та планшета забезпечує 7 рівнів регулювання висоти, дозволяє регулювати зручний кут роботи та висоту залежно від ваших реальних потреб.

Його можна використовувати в різних випадках: офісах, конференц-залах, бібліотеках, кафе, кухнях та кімнатах для музичних ігор, що використовуються для зберігання ноутбуків, планшетів, проекторів, меню, музичних книг, журнали і т. д. Забезпечте продумані та практичні подарунки для ваших друзів та сім'ї.

Характеристики:
Матеріал: пластик + АБС-пластик
Колір: чорний/білий/рожевий
Унікальна особливість: Регульована підставка, протиковзна, складана
Посилка включає:
1 Складна підставка для ноутбука

Схожі товари