Всі категорії
Додати товар

Камера відеоспостереження обманка муляж

230 грн
Опис

Відеокамера-обманка - схожий на справжню камеру спостереження, високої якості виконання. Такі несправжні камери потрібні там, де необхідно зробити видимість відеоспостереження, щоб дисциплінувати відвідувачів закладу. Наприклад, у невеликих магазинчиках, де встановлювати справжнє відеоспостереження не завжди доцільно у фінансовому плані, або у великих супермаркетах, де діє система самообслуговування, та камери бажані на кожен стелаж із товарами, але ставити стільки камер та обслуговувати їх – дорого. У таких ситуаціях ставлять кілька справжніх камер, решта ж — найчастіше муляжі.

Відеокамеру-муляж практично неможливо відрізнити від справжньої завдяки реалістичному вигляду та повній схожості з оригіналом. Але вартість її в рази нижча за справжню камеру, тому встановлення таких камер набагато дешевше обійдеться, ніж реальне відеоспостереження.

Встановлювати камери-обманки можна як усередині приміщення, так і поза його стінами, тобто на вулиці.

Працює камера від двох пальчикових батарей АА (у комплект не входять).

Купольна камера-обманка виготовлена із пластику.

Камеру-муляж дуже просто встановлювати на стіну або на стелю.

Муляж купольної камери відеоспостереження використовується створення видимості реального відеоспостереження, для відлякування потенційних злодіїв, вандалів тощо. Зміцніть безпеку Вашого магазину чи сервісу за допомогою камер-обманок!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
411500
411500
Дрогобич
63% виконаних замовлень
Був

Схожі товари