Всі категорії
Додати товар

Плата калібрування/усунення дріфту 3d механізму/стіка аналога джойстика геймпада...

70 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип: Комплектуючі

Кілька примірників у наявності

Плата для усунення дрифту (Drift fix/плата калібрувальна)
3D аналогового механізму/стика джойстика/геймпада
Ціна за одиницю — 70 грн.

Калібрувальна плата підбирається індивідуально, все залежить від показника, якого бракує до норми опору.

ДЛЯ ЧОГО НУЖНА ПЛАТА КАЛІБРОВКИ:
Компанії Microsoft і Sony проводять калібрування за допомогою програм і доступу до них немає.
А оскільки на джойстиках Xbox One Series і Dualshock 4 (PS4) опір на резисторах 3D механізмів буває різний: від +/- 9 кОм до 11 кОм
Dualsense (PS5) +/- 1.9-2,3 kOm
То часто буває, що після встановлення нового 3D механізму або резисторів, може бути не збіг показання опору резисторів із заданим програмним калібруванням джойстика. У цьому разі може виникнути дрифт (самопродуктивні рухи персонажа або камери в грі),аналогічний тому, що з'явився до заміни нових компонентів.
Досвідчені майстри можуть провести калібрування за допомогою, встановлених ними підстроєних або smd резисторів і плата по суті не потрібно.А для тих, хто не бажає заморочуватися, плата калібрування все спрощує. Потрібно просто припаяти плату до точок паяння 3D механізму (фото 2) і викруткою підкрутити то, що не достає до норми опір.
Плата обладнана двома підстройковими резисторами, які компенсують втрату опору на резисторах аналогових стиків 3D, що приводить до дрифту/несправності, за якої стики геймпада ведуть камеру або персонажа в ту чи іншу сторону, навіть якщо гравець не стосується стиків.
Потенціометри на друкованій платі дадуть змогу відкалібрувати 3D стики аналогів, і повернути до норми працездатність джойстика Хbox one,x, series, Dualshock 4 (PS4) як це було раніше.
Для встановлення плати необхідно розібрати геймпад, розмістити плату її на контактах стиків і припаяти (фото 2)
Потім, щоб налаштувати правильне центральне положення курсора, під'єднайте контролер до ПК або MAC і зайдіть у програму за допомогою ***************************

У деяких випадках, розміщує так, що після встановлення нового 3D механізму плата калібрування не потрібна, у такому разі можна сказати, що вам пощастило, а якщо бути точніше то просто вдало сумісно опір резисторів нового 3D механізму з програмною калібруванням ту, що встановила компанія Хbox, або Sony (PS)

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари