Всі категорії
Додати товар

Бездротовий контролер acegamer для nintendo switch/lite/oled

850 грн -34% 567 грн
Опис

- 🎮【Індивідуальний дизайн для контролера Switch】Шаблон метеора «Галактика-Зоряна Туманність» ідеально налаштований для контролера для Switch Pro. Унікально для всіх контролерів Switch на ринку. Не тільки збільшує красу контролера та виділяє вас серед інших, але й дає вам безпрецедентний ігровий досвід. Водночас це також ідеальний подарунок для дітей, друзів і коханих.
- 🎮【Множинна сумісність】Бездротовий контролер AceGamer для Switch Pro повністю сумісний із Switch/Switch Lite/Switch OLED, також сумісний із ПК з Windows і телефоном Android та ідеально сумісний з іграми. Немає потреби встановлювати будь-які драйвери. ЗАСТОСУВАННЯ. Підтримується тільки під'єднання USB-кабелю до ПК!
- 🎮【Стабільне бездротове з'єднання】Контролер для комутатора забезпечує стабільний і надійний сигнал без затримок і перепадів у межах 8-10 метрів. Після першого сполучення з консоллю перемикача ви можете просто натиснути кнопку HOME на контролері, щоб розбудити обох. контролер і ігрову консоль, навіть якщо консоль є в режимі сну. Перед сполученням прочитайте посібник користувача.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари