Всі категорії
Додати товар

Підставка для зап'ястя candocraft для клавіатури

390 грн -30% 273 грн
Опис

- ПІДСТАВКА ПІД ЗАПЯКЕ ДЛЯ КЛАВІАТУРИ 87: розміри 14,6 x 3,1 дюйма/товщина 20 мм, підходить для механічної комп'ютерної клавіатури з 87 клавішами, ноутбука, iPad та інших пристроїв, підставка під зап'ястя для клавіатури важка, її вага становить приблизно 608 г, вона не ковзає й не падає під час набирання тексту.
- ЕРГОНОМІЧНИЙ ДИЗАЙН: підставка для зап'ястя TKL постачається з внутрішнім мішком, заповненим ергономічними кульками, ви можете відрегулювати кількість кульок відповідно до висоти клавіатури, переконайтеся, що ваша рука природно лежить на клавіатурі, не звисаючи зап'ястком, тому легко та комфортно друкувати впродовж тривалого часу.
- МАТЕРІАЛ ПРЕМІУМ-КАЧОСТІ: Підставка для зап'ястка клавіатури виготовлена з бавовняної тканини з високою повітропроникністю, на відміну від гелю або піни з ефектом пам'яті, вона забезпечує циркуляцію повітря й запобігає накопиченню тепла або вологи, ви відчуваєте її дуже гладкою й прохолодною на своїй шкірі, чим довше ви її використовуєте, тим більше вона вам подобається.
- ІДЕАЛЬНИЙ ПОДАРУНОК: Подарункове паковання стане ідеальним подарунком для вашої родини, друзів, колег. На День матері, День батька, День Святого Валентина, Різдво, весілля, день народження, новосілля, Новий рік і багато іншого.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Особливості:
Набір

Схожі товари