Всі категорії
Додати товар

Відеокабель vention displayport 1.4 8k позолочений spcc 8k 60 ...

620 грн
Опис

Виробник: Vention
Тип комплектуючих: Кабелі

Кілька примірників у наявності

- Сертифікований VESA кабель 8k DisplayPort 1,4: Кабель VENTION 8K DisplayPort 1,4 забезпечує неймовірну пропускну здатність 32,4 Гбіт/с для передавання даних, динамічного HDR і HDCP 2,2, що ідеально підходить для ігрових моніторів високого класу. Підтримує роздільну здатність до 8 К (7680x4320) за 60 Гц, 4 К за 144 Гц, 2 К за 165 Гц, 1080 P за 240 Гц. Зворотна сумісність із DisplayPort 1.3/1.2/1.1 стандарт a/1.1.
- Захоплюючий ігровий досвід: Порівняно з кабелями 4K DP, кабель 8K displayport може забезпечити вищу пропускну здатність, HBR3 підтримує пропускну здатність 32,4 Гбіт/с, стиснення потоку відображення (DSC), підтримує як високу частоту оновлення, так і високу роздільну здатність, максимізує продуктивність відеокарти та процесора і забезпечує точніше оброблення відображуваних зображень. Динамічний HDR може оптимізувати темне зображення гри та поліпшити деталі.
- Посилений класичний дизайн: Кабель DisplayPort 8K обладнаний новим інтелектуальним чипом і поєднує в собі позолочені роз'єми, провідники зі срібним покриттям lon, а також екранування фольгою й обплетенням для забезпечення чудових характеристик кабелю. Міцність корпусу з алюмінієвого сплаву і конструкція хвоста, що запобігає вигину, були поліпшені, щоб зробити його більш довговічним. Позолочений штекер, який точно передає сигнали. Бавовняний плетений матеріал високої щільності з ПВХ матеріалом також значно подовжує термін його служби.
- Широка сумісність: VENTION DisplayPort до кабелю DisplayPort безпосередньо підключається з настільного комп'ютера/ноутбука, оснащеного DisplayPort, до монітора. Сумісний із моніторами Odyssey G7 G9 CHG90 CRG9, Ben Q, Dell, HP, Acer, iiyama, Alienware та іншими. Підтримує DP, DP ++ і DisplayPort ++. Також сумісний із графічними картами, як-от Geforce GTX 980/1080, Radeon R9 290, ASUS HD 7970 DCII, HD Graphics 4600 тощо.
- Довічне післяпродажне обслуговування: Кожен кабель DisplayPort 1.4 перевіряється прямо з конвеєра, щоб переконатися, що він працює на максимальному рівні, забезпечує більш швидке і стабільне з'єднання. Якщо у вас виникли будь-які проблеми під час використання кабелю displayport, будь ласка, зв'яжіться з нами протягом 12 годин. Ми надамо вам задовільне обслуговування клієнтів.

Функції :
🔹 Підтримка роздільної здатності 1080P при 240 Гц/2K при 165 Гц/4K при 144
Гц/8K при 60 Гц
🔹 3D візуальні ефекти
🔹 Пропускна здатність 32,4 Гбіт/с
🔹 Підтримка G-Sync і FreeSync
🔹 32-бітна якість звуку преміум-класу
🔹Динамічний HDR
🔹Підходить для ігор

Характеристики:
🔹Довжина: 3 м
🔹 Інтерфейс роз'єму: Displayport 1.4 "тато-тато"
🔹 Матеріал роз'єму: позолочений
🔹 Корпус: алюмінієвий сплав.
🔹 Провідник: провідник з іонно-срібним покриттям
🔹 Екранування: алюмінієва фольга + заземлення + металеве обплетення
🔹AWG: 30AWG
🔹 Куртка: ПВХ + бавовняне обплетення

Виробник: Vention
Гарантійний термін: 12 міс
Країна виробник: Китай
Тип: Кабель
Колір: Чорний
Довжина кабелю: 3.0 м
Стан: Новий
Тип кабеля: DisplayPort

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари