Всі категорії
Додати товар

Портативний ліхтар для кемпінгу

1050 грн
Опис

Виробник: Інший виробник

Кілька примірників у наявності

Світильник потужністю 800 Вт має функцію сонячної енергії та має дистанційне керування, він може заряджати ваш мобільний телефон у надзвичайних ситуаціях.

Обов’язкова лампа для облаштування будинку та активного відпочинку з підвісним світлодіодним світильником потужністю 800 Вт та USB/сонячною зарядкою! Нехай це буде ваше подвір’я/сад/паті/рибалка/кемпінг/ганок/сад/барбекю або вулична крамниця і покращіть атмосферу на відкритому повітрі.

Три режими: ця сонячна батарея преміум-класу, що перезаряджається.
Світлодіодна лампа регулюватиме свою яскравість відповідно до ваших потреб за допомогою 3 різних режимів освітлення High Light, Low Light, SOS Light.

Відображення живлення та дистанційне керування: індикатори заряду батареї, що залишився, з чотирма швидкостями 25%/50%/75%/100% нагадують вам про необхідність зарядки в будь-який час.

Перемикач дистанційного керування та світловий режим, дуже зручний та практичний.

Енергозбереження: Це лампа із міцного АБС-пластику, що забезпечує рівномірне світло при постійному струмі завдяки 20 шт. х 5730 світлодіодних намистин. Пряма зарядка в межах
8-10 годин, він пропонує дивовижне світло протягом 8-16 годин. Сонячна зарядка, нульовий рахунок за електроенергію, це круто!

Технічні характеристики:
Матеріал: АБС
Номінальна потужність: 60 Вт/800 Вт
Місткість акумулятора: 1500/3000 мАг
Режими перетворення: високе світло / низьке світло / світло SO

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари