Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Інвертор 12v 2000/4000. чистий синусоїда.для нагр баків. перетвор

17900 грн
Опис

Інвертор Green Cell ПОЛЬЩА ЧИСТИЙ СИНУС (ДЛЯ СВЕРДЛОВИН, ЕЛЕКТРОКОТЛІВ, ХОЛОДИЛЬНИКІВ ДЛЯ ВСЬОГО МОЖНА НЕ БОЯТИСЯ ТАК ЯК ЧИСТИЙ СИНУС МОЖНА ВКЛЮЧАТИ ВСІ ЩО ПРИГОДНО НІЧОГО НЕ ЗГОРИТЬ І ВСЕ БУДЕ ПРАВИЛЬНО ПРАЦЮВАТИ ))
.
- 1 порт USB (5 В/1 А-2,1 А)
- Захист від перегріву:
- Захист від перенапруги: Інвертор із Green Cell від 12 В до 230 В 2000 Вт/4000 Вт Чиста синусоїда . Чому чиста синусоїда?
Вибір інвектора з чистою (інакше повною) синусоїдою – найбезпечніше рішення, тому що це такий самий струм, як і в європейських розетках. Інвектор з таким сигналом дозволяє живити всі пристрої, навіть найчутливіші до параметрів струму. Вибравши чисту синусоїду, вам не доведеться турбуватися про роботу підключених пристроїв! На ринку є пристрої двох типів. Перший з модифікованою синусоїдою, другий з "чистою синусоїдою". Щоб не вдаватися до подробиць, поясню простою мовою. Якщо ви плануєте підключати прилади, в яких є електродвигун, звичайний інвектор вам не підійде.
Для стабільної роботи чиста синусоїда відмінно працює з пристроями, які потребують постійного живлення, ідентичного тому, що в розетці. Це включає ноутбуки, холодильники, телевізори і найчутливіші їх, тобто. сонячні панелі, печі та насоси центрального опалення двигуна або компресора холодильника потрібний струм постійної частоти, такий же як у домашній розетці. Потужність, що споживається вашим пристроєм, не повинна перевищувати 85% номінальної потужності інвертора!
Виробник Зелений осередок
Габаритні розміри 332x209x93 мм
Розміри з монтажним кронштейном 34,9см х 20,9см х 9,5см
Маса 4712г
Вхідна напруга 12 В постійного струму
Вихідна напруга 230 В змінного струму
Вихідна частота 50 Гц
Захист від перевантаження Так
Корисна потужність (безперервна) 2000 Вт
Тип синусоїди Чиста синусоїда
Миттєва потужність (імпульсна) 4000 Вт
Значення запобіжника 30А
Кількість запобіжників 6
Потужність без навантаження 1,8А
Код продукту ІНВ11
Висока
продуктивність
Визначна
довговічність
Безпека понад усе
Інвертор оснащений рядом необхідних захистів для захисту користувача та підключених пристроїв. Це підтверджено сертифікатами CE та RoHS, що означає гарантію безпеки. Для забезпечення максимальної безпеки всі інвертори Green Cell оснащені змінними запобіжниками, які забезпечують захист інвертора та підключених пристроїв. Заміна запобіжника дуже проста і не має викликати жодних проблем. Запасні запобіжники додаються до кожного інвертора, щоб забезпечити безпеку використання та максимально тривалий термін служби пристрою.
Захист від короткого замикання
Контроль пружності
Змінні
запобіжники
Теплозахист
Все, що потрібно під рукою
В комплект входять найважливіші аксесуари для безпечної експлуатації вашого пристрою:
Кабелі, що забезпечують пряме підключення до акумулятора
Запасні запобіжники.
Керівництво.

Відправляємо поштою щодня.

Inverter
Інвертор
Інвертор
Інвектор
Синусоїда
Синусоїда
Перетворювач
Перетворювач

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець