Всі категорії
Додати товар

Wi-fi розширювач підсилювач сигналу n300

265 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип обладнання: Маршрутизатор

Опис товару:
Великий діапазон для посилення бездротового покриття в усіх мережах WLAN, створення потужного сигналу зі швидкістю передачі до 300 Мбіт/с.

Висока бездротова сумісність: Наш новий WiFi Посилювач - найкраще рішення на сьогодні для розширення Wi-Fi до пристроїв, таких як iPhone, iPad, пристрої на Android, пристрої Echo/Alexa, смарт-телевізори, ПК, пристрої Samsung, PlayStation, смарт-розетки та багато інших.

Універсальна сумісність: Посилювач WiFi сумісний з будь-яким маршрутизатором чи точкою доступу, легко розширюючи та посилюючи вашу мережу в 2,4ГГц, навіть при її змінах з часом. Посилюйте зону покриття вашої існуючої мережі. Цей ретранслятор WiFi маленький і непомітний, легко вписується в дизайн вашого будинку.

Легко встановлюється і налаштовується: Кнопка WPS для режиму ретрансляції, режиму AP. Режим ретрансляції призначений для розширення покриття Wi-Fi існуючої бездротової мережі. Режим AP призначений для перетворення провідної мережі в бездротову. Дозволяє підключати кілька пристроїв.

Немає сліпих зон: Усуньте мертві зони в приміщеннях з слабким покриттям Wi-Fi за допомогою нашого посилювача діапазону WiFi. Мережевий ретранслятор надає швидкий Wi-Fi по всьому вашому будинку для потокового відтворення 4K та гри в будь-якій кімнаті. Легко встановлюється і переміщується, дозволяючи розширити Wi-Fi і підключити будь-який провідний пристрій, такий як Xbox, PlayStation, ПК або Mac, до потужного Wi-Fi за допомогою доступного порту Gigabit Ethernet для підвищеної швидкості та продуктивності.

Доставка і оплата:
НоваПошта і УкрПошта
100% оплата на карту ПриватБанк
Накладним платежем, за умови часткової передоплати на карту ПриватБанку

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари