Всі категорії
Додати товар

Маршрутизатор wifi d-link dir-300

300 грн
Опис

Бездротовий маршрутизатор ******* дає змогу створити бездротову мережу для дому. Під'єднавши його до виділеної лінії або до широкосмугового модему, користувачі можуть спільно використовувати високошвидкісне з'єднання до інтернету для пошуку інформації в ***, перевірки електронної пошти, перегляду ******* і спілкування ******* в соцмережах з рідними та близькими.

Характеристики:
◾Тип: ***** роутер
◾Стандарт бездротового зв'язку: 802.11g, 802.11n
◾Підтримка *** **** *******: Є
◾*****сервер: Є
◾Макс. швидкість бездротового з'єднання: до 150 Мбіт/с
◾Підтримка ****: Є
◾Захист інформації: ***, ***, ***2
◾Потужність передавача: *****
◾***: Є
◾Комутатор: *****
◾***: Є
◾Швидкість портів: 100 Мбіт/сек
◾Режим моста: Є
◾Між мережевий екран (********): Є
◾Підтримка ******* ***: Є
◾Тип зовнішньої антени: Знімна
◾Демілітаризована зона (***): Є
◾Статична маршрутизація: Є
◾Підтримка ****: Є
◾Розміри (ШxВxГ): 148x32x113 мм
◾Підтримка L2TP: Є
◾Антена: 1 x 2 ***
◾****інтерфейс: Є
◾Вага: 246 г
◾Підтримка **** 802.1q (****): Є
◾Індикатори: *****, ***, Холод,***, W***
◾Температура: -20 до 65 °C
◾Вологість: Від 5% до 95% (без конденсату)

Мінімальні вимоги:
Комп'ютер під керуванням від ОС ******* 7-11, або *** OS X, або ***** зі встановленим Ether***-адаптером. А також Inter*** ********, *******, UC *******, *****, ****** *******, ******, ****** ******, ****, ***** ****** *******.

За додаткову плату в розмірі 150₴ можу укомплектувати інтернет кабелем завдовжки 5 метрів *** 5E і посиленою антеною 5 дБі. Це зробить роботу з роутером набагато комфортнішою. Маршрутизатор легкий в обслуговуванні, працює без проблем.

Використовувалася як основна точка, так і розширювач сигналу основного ***** сигналу. Останнім часом користувалися в моменти аварійних і погодинних вимкнень електроенергії, а також у періоди блекаута, адже павер банк більше часу може живити роутер 5 Вольт, ніж дводіапазонний на 12 вольтів за допомогою спеціального кабелю.

Треба зазначити, що сигнал у відвідуванні гарний. Час показав, що роутер якісний для свого часу та простий у використанні. Чудова річ за привабливою ціною. Радіус дії до 30 метрів, але з антеною 5***. З антеною, щоб ставитися до заводського комплекту, природно надасть менший радіус дії бездротового з'єднання.

Є можливість використовувати його в декількох режимах. Наприклад, під'єднається до бездротового інтернету сусідів і роздавати собі. Або дублювати крапку, розмістивши в іншій кімнаті, або в віддаленому місці квартири, де ловить погано сигнал.

Не гріється, на корпусі є багато невеликих отворів. Усі порти та кнопки розташовані ззаду. Там можна побачити роз'єм для під'єднання живлення, утопплену в корпус кнопку ****** Далі йде 1 *** порт і 4 ***-порти.

Він підійде для тих покупців, яким не потрібна підтримка 802.11ac з діапазоном 5 ГГц і наявність ****порту. Корпус роутера виготовлений із матового та глянсового пластику чорного кольору.

На лицьовому боці можна побачити індикатори та логотип ******* Індикатори горять зеленим кольором, світять не яскраво, тобто очі подразнюватимуть це світло не буде.

Для тих власників, які звикли вішати роутер на стіну в мене гарні новини, у цій моделі є такі отвори. Крім того, пристрій можна ставити на столі, на вікні завдяки підставці, яка входить до комплекту.

Якщо ви шукаєте недорогий домашній маршрутизатор із невисокою швидкістю, тоді ****** ******* A1 це дійсно чудове рішення!

Комплект продажу: Роутер Д-Лінк, блок живлення 5 V 1 A, Ether*** ***** *** 5 50 см, підставка для маршрутизатора, заводська коробка, посібник щодо встановлення та диск немає.

Доставка: Укрпошта, Нова пошта
Замовлення здійснюється через: "Оплата на карту", "Накладений платіж", "Безпечна оплата"

Прошу уважно розглядати фото товару, а також погоджувати зі мною замовлення та доставку перед оформленням.

Зверніть увагу на інші мої оголошення, можливо, щось Вас зацікавить.

Більше товарів у Телеграм-каналі: ******************************

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Частота роботи Wi-Fi:
2.4 ГГц
Швидкість LAN портів:
100 Мбіт/с
Стандарт зв'язку Wi-Fi:
Wi-Fi 4 (802.11n)
Швидкість Wi-Fi, Мбіт/с:
Інша
Кількість LAN-портів:
4
Призначення роутера:
Домашній
Конструкція антен:
Зовнішні
Кількість антен:
1