Всі категорії
Додати товар

Бездротовий маршрутизатор totolink n350rt

700 грн
Опис

Виробник: Totolink
Тип обладнання: Маршрутизатор WI-FI

TotoLink N350RT — це одноканальний бездротовий N-роутер, що відповідає стандарту 802.11n, що забезпечує бездротову швидкість передавання даних на частоті 2.4 ГГц до 300 Мбіт/с для забезпечення плавного серфінгу в інтернет, онлайн ігор і доступу до файлами.

Використання двох антен із високим коефіцієнтом посилення гарантує покращене бездротове з'єднання, порівнюючи з моделями, обладнаними лише однією антеною.

Маршрутизатор забезпечує під'єднання до інтернету, використовуючи статичний/динамічний IP, PPPoE, PPtP, L2TP, 802.1x. Також N350RT підтримує таку функцію, як VLAN для IPTV. Перед вами продукт із чудовим співвідношенням ціни та функцій для дому та офісу.

Маршрутизатор призначений для домашньої або офісної бездротової мережі. Він дає можливість користувачам Totolink використовувати одне з'єднання для виходу в мережу інтернет для великої кількості комп'ютерів. Також є 4 LAN-порти, які дають змогу під'єднувати безпосередньо до 4 комп'ютерів. Оновлений і зручний вебінтерфейс. Підтримка мобільної програми та просте настроювання за допомогою смартфона. А ще підтримка IPTV DHCP&ARP таблиці та статичної маршрутизації. Підтримка таблиць маршрутизації
Налаштування розкладу роботи бездротової мережі

Чудова продуктивність бездротової мережі. Відповідність стандарту 802.11n забезпечує більшу швидкість, радіус покриття сигналу та надійність з'єднання для користувачів, забезпечуючи найкращу якість бездротового з'єднання для домашньої мережі.

Також широкосмуговий доступ до інтернету може бути легко налаштований для великої кількості систем із використанням систем захисту з'єднання. Підтримка VLAN для чудової роботи IPTV
VLAN (Virtual Local Area Network, віртуальна локальна комп'ютерна мережа) — мережева технологія, налаштована з огляду на логічне схеми, ніж на підставі фізичного розташування. Поїзди всередині однієї мережі VLAN можуть взаємодіяти між собою. Вона здатна задовольнити потреби користувачів із різними вимогами, наприклад, один користувач може дивитися IPTV, тоді як інший і далі серфінг в інтернеті. Ви з легкістю можете насолодитися всім спектром інтерактивних розваг завдяки IPTV.

Гнучкі налаштування пропускної здатності (QoS)
Уніфікована система контролю пропускної здатності на основі IP/MAC дає змогу оптимально розподілити канал між усіма користувачами мережі. Ефективний інструмент для роздільної здатності пріоритезації каналу та забезпечення користувачів необхідною пропускною здатністю для вимогливих застосунків.

Totolink N350RT підтримує технологію Wi-Fi Protected Setup (WPS) й обладнаний функцією швидкого настроювання захисту. Тепер його користувач може встановити захист бездротової мережі WPA2, яка набагато надійніша, порівнюючи з шифруванням WEP, за допомогою одноразового натискання кнопки WPS на маршрутизаторі. Це не тільки найшвидший спосіб встановлення захисту, але й найзручніший — вам навіть не потрібно запам'ятовувати пароль!

Також router Totolink має підтримку VLAN, функції, що дає змогу на одному фізичному мережевому інтерфейсі створити кілька віртуальних локальних мереж. Вона може ефективно задовольнити індивідуальні вимоги користувача, якщо один із членів вашої сім'ї хоче дивитися IPTV, а інші в цей час зайняті серфінгом в Інтернеті.

Характеристика:
◾Режими роботи: Точка доступу, підсилювач сигналу (повторювач), WiFi маршрутизатор, дротовий маршрутизатор

Характеристики бездротової мережі: ◾Стандарт Wi-Fi 802.11 b (до 11 Мбіт/с), g (до 54 Мбіт/с), n (до 150 Мбіт/с), n (до 300 Мбіт/с)
◾Робоча частота: 2.4 ГГц
◾Тип антени : Зовнішня
◾Кількість антен: 2 штуки
◾Захист інформації: WPA, WPA2, WEP

Характеристики дротової мережі:
◾Вхідний інтерфейс (WAN): 10/100BASE-TX Ethernet (MDI/MDIX)
◾Кількість LAN портів (RJ-45): 4 шт.
◾Підтримка транспортних протоколів: PPPoE, PPTP, TCP/IP, DHCP, ICMP, IGMP, DDNS, L2TP
◾Відповідність мережевим стандартам IEEE 802.3 10BASE-T (10 Мбит/с), IEEE 802.3u 100BASE-TX (100 Мбит/с), IEEE 802.3x, IEEE 802.1Q (VLAN), IEEE 802.11i (Wi-Fi Protected Access [WPA2] security), IEEE 802.11e (wireless quality of se…

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Стандарт зв'язку Wi-Fi:
Wi-Fi 4 (802.11n)
Швидкість Wi-Fi, Мбіт/с:
300 Мбіт/с

Схожі товари