Всі категорії
Додати товар

Вимірювач вологості rdinscos mt68. вологомір

899 грн
Опис

Стан товару новий.

Легко вимірюйте кути та навколо плінтусів за допомогою кулькового датчика та дотримуйтеся шляху міграції до прихованого джерела вологи. MT68 готовий до негайного використання та вирізняється швидким відгуком під час вимірювань. Він може допомогти поспіль, теслідам і домовласникам під час роботи з деревом, гіпсокартоном і бетоном.

Завдяки діелектричному процесу вимірювання вимірювання вимірювання вологості відбувається зовсім неінвазивно, що виключає потребу використання датчиків або електродів у матеріалі. Відкрийте для себе потенційні проблеми з вологістю на глибині до 40 мм під поверхнею. Крім того, поточні показання можна зафіксувати за допомогою функції утримання.

Цей електронний індикатор вологості дає змогу швидко та легко виявляти вологість у різних матеріалах, а також визначати вологість у стінах, гіпсокартоні, штукатурці, бетоні, будівельному розчині, картоні, підлогах, стелях і чорному вигляді. Це життєво важливий інструмент для підрядників, столярів і домовласників, що працюють над проєктами для дерева, гіпсокартону та бетону.

Має три дисплеї, включно з великим РК-дисплей, триколірною світлодіодноюжеркою і світлодіодний індикатор тривоги. Додатковий ліхтарик забезпечує легке виявлення поверхневої вологи навіть у погано освітлених місцях.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий