Всі категорії
Додати товар

Реле розумне 16а wi-fi tuya smart life бездротовий вимикач 2 дії

119 грн
Опис

***: **** *****, ***** ****
Більше пропозицій в телеграм *****************
Колір: білий
Вихід: змінний струм 100-240 В 50/60 Гц
Вхід: змінний струм 100-240 В 50/60 Гц
*****: **** 802.11b/G/n
Матеріал: *****
Сертифікований продукт: CE ****
Максимальний струм: 16А
Подвійний режим **** ***: підключення до вашої домашньої мережі ***** і *********, дозволяючи вам керувати освітленням з будь-якого місця за допомогою смартфона.
Голосове керування: використовуйте ***** або ****** ****, щоб керувати освітленням за допомогою голосових команд, що спрощує керування домашньою автоматизацією.
Дистанційне керування за допомогою програми: програма **** ***** **** дозволяє вам керувати освітленням з будь-якого місця, що полегшує керування домашньою автоматизацією, навіть коли ви не вдома.
1. Міні-корпус, висока потужність 16 А - менший і зручніший.
2. Чудове розсіювання тепла - Завдяки спеціальному дизайну потужність розсіювання тепла комутатора на 20% вища, ніж у аналогічних продуктів на ринку, що робить його безпечнішим у використанні.
3. Подвійний режим **** *** - Швидке підключення, не потрібно чекати використання.
4. Підтримка двостороннього керування.
5. Голосове керування--Працює з ****** *****, ****** ****, ****** ****** Прості голосові команди полегшують життя.
6. *** ****** ******* - Дистанційне керування освітленням або приладами у вашому домі за допомогою програми ****/***** **** *** будь-де та будь-коли.
7. Хронометраж/Відлік.
8. Груповий контроль.
9. Спільний контроль.
10. Справжнє налаштування статусу - Не хвилюйтеся про збій живлення, ви можете встановити цей перемикач для відновлення стану після ввімкнення живлення (Можна встановити режим пам'яті відкриття, закриття, вимкнення живлення).
Примітка: через нерегулярну заміну упаковки продукту виробником може виникнути затримка в оновленні, якщо вказано нову упаковку. Зверніться до фактично отриманої упаковки!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий

Схожі товари