Всі категорії
Додати товар

Машинка для видалення катишків xiaomi mijia lint remover mqxjq01kl nun4076cn

498 грн
Опис

В наявності. Нові, оpигінал, в запечатаних коробках з пломбами. Гарантія 12 місяців. Надійно упаковуються для пересилання.
Нова поставка, дата виготовлення 03.2023

АКЦІЯ! В подарунок 1 додатковий оригінальний змінний ніж леза у зборі MQXJQDT01KL/BHR4244CN.

Машинка тример для видалення катишків Xiaomi Mijia Lint Remover MQXJQ01KL/NUN4076CN.

Якою б новою не була річ, на ній все одно рано чи пізно скочується шерсть, утворюючи катишки, які суттєво псують її зовнішній вигляд. Для боротьби з цим винайдено видальник катишків Xiaomi — він не шкодить тканині і не залишає слідів, з ним навіть старе пальто буде виглядати як нове.
Конструкція пристрою поєднує цілий ряд рішень для ефективного видалення катишків і ворсинок з одягу без шкоди для тканини. Пристрій з легкістю видаляє бруд, допомагає уникнути звалювання волокон, скупчення пилу або частинок шкіри.

Машинка для видалення катишків, має товщину захисної сітки всього 0.35 мм, це дозволяє захистити як ножі, так і одяг від пошкодження, посилюючи ефективність очищення. Машинка має захист від увімкнення з оголеними ножами (під час закручування кришки із сіточкою всередині притискається кнопка контролю).

Вбудований акумулятор, ємністю 1300 mAh, забезпечує до 90 хвилин автономної роботи, а повний заряд проводиться за 2 години. Заряджається машинка від сучасного стандарту USB Type-C.

П'ять гострих ножів забезпечують відмінний зріз, а потужність 5W дозволить видалити катишки з будь-якого одягу. Спеціальна конструкція корпусу з відсіком для катишків і вихрова система всмоктування забезпечать ефективність прибирання зрізаної тканини.

Відсік для катишків має прозору кришку, що дає можливість бачити заповненість і очищати своєчасно. Компактний розмір дозволить брати її із собою у поїздки.

Модель: MQXJQ01KL/NUN4076CN
Розмір: 145 х 62 х 65mm
Вага: 213g
Колір: білий
Вхідні параметри: 5V/1A
Номінальна напруга DC: 3.7V
Номінальна потужність: 5W
Ємність акумулятора: 1300 mAh
Тип акумулятора: Li-ion

Комплект поставки:
- Машинка для видалення катишків Xiaomi Mijia Lint Remover MQXJQ01KL/NUN4076CN в оригінальній запечатаній коробці
- Кабель для заряджання USB Type-C (блок живлення в комплект не входить, можна використовувати зарядний блок смартфона або заряджати від ноутбука через порт USB)
- Щітка для чищення
- Інструкція
- Чек

Це брендовий товар, якістю залишитеся дуже задоволеними.

Самовивозу немає, отримуйте замовлення у зручний час на пошті.
Дивіться всі мої оголошення — багато корисного від Xiaomi

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари