Всі категорії
Додати товар

Акумуляторний ручний пилосос miui mini portable vacuum cleaner

1295 грн
Опис

Виробник: Xiaomi

Будь ласка, дізнайтеся перед використанням

1. Будь ласка, повністю зарядіть міні-пилосос перед першим використанням, рекомендується використовувати більше 3 годин.

2. Пилосос має високу та низьку потужність всмоктування, натисніть та утримуйте кнопку завантаження протягом 3 секунд, щоб запустити механізм низького всмоктування, а потім натисніть ще раз, щоб запустити механізм високого всмоктування.

3. Машина містить різні змінні наконечники, виберіть відповідні наконечники відповідно до сценарію використання.

Бездротовий пилосос MIUI
Завдяки стильному дизайну, надійній літієвій батареї та мотору міні-пилосос подарує вам фантастичні враження від збирання.

Більше, ніж ви можете уявити для маленького ручного пилососа

• Надлегкий корпус вагою 281 г
• Надпотужність всмоктування
• Змінна всмоктувальна головка, що обертається на 360°
Легкий та портативний

При вазі всього 281 г та розмірах всього 45*45*235 мм цей компактний бездротовий пилосос, ймовірно, є найлегшим із усіх доступних бездротових пилососів.

У той же час, це не ставить під загрозу його супер потужність всмоктування. З ним легко поводитися, переносити та зберігати, його можна поставити вертикально.
Супер сила всмоктування

Невеликий розмір, велика енергія. Легкий пилосос, що перезаряджається, має потужність 40 Вт, а його літієва батарея має ємність 2000 мАч. Він може легко поглинати високозернисті матеріали, надаючи користувачам надлегкий та потужний досвід роботи.
3 присоски та обмежений подарунок

Автомобільний пилосос MIUI має три змінні насадки: круглу, щіткову та плоску. Несподівана конструкція полягає в тому, що всі насадки можна повертати на 360 °, забезпечуючи безпрецедентну зручність для користувача.

*Автомобільний міні-пилосос містить фільтр HEPA у корпусі, а на поточний період випуску новинки ми даруємо додатковий запасний фільтр HEPA у подарунковій упаковці у подарунок. Це може надати користувачам альтернативне рішення. Предмети та аксесуари в подарункових коробках - це дуже легкі та практичні подарунки, що ідеально підходять для корпоративних подарунків, подарунків на день народження, святкових подарунків.
Багаторазове використання

Міні-пилосос ідеально підходить для очищення кухонних кутів, меблевих щілин, внутрішньої частини ящиків, поверхонь клавіатури, щілин автомобільних сидінь та інших важкодоступних для очищення глухих щілин.

Додаткову насадку-щітку можна використовувати для очищення важкодоступних місць, наприклад, клавіатури. Плоске сопло можна використовувати для безпосереднього всмоктування частинок.
Бездротовий та тривалий час роботи

Літій-іонний акумулятор 7,4 В має один заряд протягом 3 годин і забезпечує до 20-30 хвилин потужного прибирання при повному зарядженні, у тому числі 20 хвилин при високій швидкості вітру і 30 хвилин при звичайній швидкості вітру.

Бездротовий пилосос MIUI можна заряджати безпосередньо в приміщенні, автомобілі або через USB-порт комп'ютера, що робить його дуже підходящим для дому, автомобіля, офісу та вулиці.
Будь ласка, зверни увагу

• Повністю зарядіть виріб перед першим використанням або після тривалого зберігання. (Сигнал повної потужності: горить синім і не блимає)
• Рекомендується заряджати не рідше одного разу на 3 місяці.
• Для заряджання використовуйте оригінальний зарядний кабель Type-C.
• Натисніть і утримуйте кнопку живлення протягом 3 секунд, щоб увімкнути машину, яка відкриває низькошвидкісний режим, а потім коротко натисніть кнопку живлення, щоб перейти до високошвидкісного режиму.
НЕРА-фільтрація

Невеликий ручний пилосос оснащений пилозбірником, а його фільтр відповідає стандартам високоефективного очищення повітря від твердих частинок (HEPA). Він легко збирається та розбирається, а також легко миється.
Легко очистити

Система фільтрації включає миючі та багаторазові фільтри, які допомагають підвищити ефективність очищення.
Гарний та практичний подарунок!

Цей зручний відсмоктування для автомобіля ідеально підійде як подарунок друзям, родичам, колегам і т. д. Проста та красива упаковка, легка за розміром, давайте подивимося, скільки предметів усередині упаковки!

Ко…

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Продавець
illia9228
BREND_OK_UA
Супер-продавець
Мукачево
87% виконаних замовлень
Був

Схожі товари