Всі категорії
Додати товар

Сток ручний пилосос портативний автомобільний пилосос vaclife

900 грн
Опис

- Бездротовий та портативний. Цей ручний пилосос (VL189) працює без проводів і не викликає жодних проблем, що робить прибирання ще зручнішим. Легка бездротова конструкція цього ручного пилососу дозволяє вільно переміщатися всюди, щоб прибрати сходи, кухню, автомобіль або важкодоступні кути.
- Глибоке прибирання. Цей невеликий бездротовий пилосос із потужним двигуном та тривалим часом автономної роботи допоможе вам провести ретельне прибирання. Портативний пилосос із видатною продуктивністю прибирає пил, крихти, шерсть домашніх тварин з килимів, кухні, вітальні та офісу.
- Професійні аксесуари: цей ручний бездротовий пилосос оснащений 2 різними аксесуарами, щоб краще задовольнити потреби в прибиранні. Інструмент-щітка може послабити волосся та пил, що прилипли до предметів, для кращого очищення. Щілинну насадку можна використовувати для очищення диванів, щілин та кутів.
- Дизайн світлодіодного підсвічування: цей ручний пилосос оснащений яскравим світлодіодним підсвічуванням, яке допомагає при прибиранні в темряві та в кутах. Увімкніть світлодіодне підсвічування, щоб висвітлити місце, яке вам потрібно очистити, полегшивши прибирання. Цей портативний домашній пилосос ідеально підходить для вашої родини.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Джерело живлення:
Акумулятор

Схожі товари