Всі категорії
Додати товар

Ручний пилосос baseus, автомобільний пилосос 15 кпа, бездротовий перезаряджуваний...

1800 грн
Опис

Товар Стіток, Є невеликі підряпини

- Потужне всмоктування: автомобільний пилосос Baseus забезпечує максимальну потужність всмоктування 15 кПа, миттєво очищаючи безлад після його виробництва. Подвійна потужність всмоктування, ніж у аналогічних кишенькових. Ручний пилосос Baseus робить очищення таким простим відтоді.
- Просте використання: Бездротова конструкція автомобіля, що перезаряджається у вакуумі, підтримує використання 17-45 хвилин, максимум до 45 хвилин використання в низькому всмоктувальному механізмі. В один дотик для роботи, також обладнаний світлодіодними лампами, щоб освітити щілину. Індикатор інформує вас про те, коли вам потрібно зарядити.
- Унікальний дизайн: гладкий і компактний дизайн повністю оновлює традиційний дизайн і робить бездротовий пилосос більш практичним у використанні. Розмір пляшки вина з вакуумом усього 1,66 фунта, компактний і портативний для щоденного використання.
- Швидке та тихе пилососування: 65 дБ під час роботи, безшумне пилососите автомобіль, килим, меблі та навіть клавіатуру швидко та тихо. Високошвидкісний безщітковий двигун 80000 об/хв забезпечує 2 рівні високої потужності всмоктування.
- Простота обслуговування: бездротовий автомобільний вакуумний фільтр і пилозбірник знімні та багаторазові.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари