Всі категорії
Додати товар

Професійна бритва kemei km-2026 шейвер 2 в 1

950 грн
Опис

Виробник: Інший виробник

Шейвер Kemei Km-2026 повністю видаляє навіть самі короткі волоски, роблячи шкіру ідеально гладкою, дозволяє підкоригувати щетину і сформувати акуратну борідку за лічені хвилини, не травмує шкірні покриви обличчя і шиї, не залишає слідів. Підходить для створення чіткої окантовки і коригування наявної форми бороди - професійна електробритва (шейвер) для сухого гоління, що дозволяє швидко обробляти бороду будь-якої довжини і створювати чіткі контури. Застосовується барберами для опрацювання контурів і зведення до нуля при фейдинге. Бритва так само використовується для гладкого гоління обличчя або голови «під нуль» будинку.

Акумуляторна батарея (Li-Ion) ємністю 1400 маг працює без перерви протягом 120 хвилин. Час повної зарядки становить 80 хвилин. Особливість даної моделі LED індикація рівня заряду і потужність мотора(3 рівня). Також при розрядці батареї шейвер можна підключити до розетки і продовжити процедуру гоління.

Дві незалежні бриючі головки забезпечують комфортне гоління з максимальною точністю. Довжина зрізу складає всього 0.1 мм Гіпоалергенна титанова сітка з золотим напиленням виключає мікропошкодження і подразнення шкіри. Сітка і головки знімні, тому їх легко почистити або замінити.

Потужний роторний мотор працює зі швидкістю 9000 об/хв і відрізняється низьким рівнем шуму і вібрацій.

Корпус з прогумованими бічними вставками в поєднанні з малою вагою (всього 130 гр.) роблять процедуру гоління легкою і зручною.

Характеристики:
Виробник: Kemei
Потужність: 5w
Професійний роторний мотор, до 9000 об/хв
Тип акумулятора, час автономної роботи Li-Ion, до 120 хв
Час заряду акумулятора: 2 години
Висота зрізу 0,1 мм
Ширина зрізу 43 мм
Довжина проводу 2,4 м

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари