Всі категорії
Додати товар
Опис

Продам Фен-щітка Rowenta KARL LAGERFELD Express Style CF635LF0
Пользовались один раз, очень хорошо подойдёт для волос коротких,средней длины и кудрявых волос.
Продаю потому что длинные волосы,не очень удобно.
Комплектация полная.
Ещё в комплекте идёт мешочек,и дополнительные зажимы.
Если нужны дополнительные фото, пишите,все скину
У 2 рази більше блиску*
Фен-щітка сушить і укладає волосся одночасно, що спрощує та прискорює процес створення образу, забезпечуючи чудовий зовнішній вигляд та сяючі результати щодня.
*Тест на сприйняття порівняно із звичайним продуктом, 28 добровольців, 1 місяць, Франція, 2022 р.

Універсальність
Нескінченні можливості за допомогою одного інструменту для укладання преміум-класу, що пропонує стильні індивідуальні зачіски завдяки великому набору універсальних аксесуарів.

Безліч зачісок
Професійні стилі створювати тепер легко, будь то елегантні локони, красиві хвилі з 2 різними щітками або природне випрямлення завдяки плоскій щітці.

Блиск волосся
Наше ексклюзивне покриття Keratin & Glow, що поєднує в собі про-кератин з турмаліном для зменшення статичної електрики та пухнастості, поєднується з іонним ефектом для гладкості та сяючого блиску волосся.

Турбота про волосся
Подбайте про своє волосся за допомогою режиму догляду, який забезпечує постійний потік прохолодного повітря при температурі нижче 60°C для досягнення стійких результатів та оптимального догляду за волоссям та шкірою голови.

Безпечне укладання щоразу
Холодний наконечник, кнопка блокування та кнопка розблокування забезпечують високий рівень безпеки, щоб день за днем укладати волосся у повній впевненості.

Ергономічний дизайн
Шнур живлення, що обертається на 360°, обіцяє виняткову свободу рухів, а вдосконалена легка конструкція забезпечує комфортні сеанси укладання.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Продавець

Схожі товари