Всі категорії
Додати товар

Професійний фен для волосся з насадками, іонний, потужний, новий

900 грн
Опис

Чудовий подарунок на 8 БЕРЕЗНЯ 🌷

НОВИЙ професійний фен, повна комплектація в упаковці, не використовувався, без пошкоджень.
В НАЯВНОСТІ.

Бренд: Faszin
Колір: синій
Матеріал: кераміка
Розміри продукту: 27.5 x 23.7 x 9.8 cм; 1.34 кг

Характеристики:
+ Іонний догляд за волоссям.
Іонний фен Faszin використовує подвійну іонну систему Plasma та технологію синього світла, зволожує 60-120 МІЛЬЙОНІВ негативних іонів/см³, підсилює блиск і гладкість вашого волосся до 38%, зменшує завивку та сухість, даруючи вашому волоссю здоров’я.
+ 2X Швидке висихання WIND-PRO Tech.
Завдяки потужній технології повітряного потоку WINDPRO швидкість вітру фена підвищується до 33 м/с, що вдвічі швидше, ніж у звичайних фенів, скорочуючи час висихання вдвічі. Точне сушіння без екстремального теплового пошкодження.
+7 режимів сушіння.
3 точні налаштування нагріву (високий/середній/низький), 2 налаштування швидкості (м’який/швидкий) і 1 кнопка Cool Button, фен Faszin дозволить вам знайти ідеальну комбінацію сушіння для різних зачісок і типів волосся.
+ 3 насадки та 1 дифузор, гребінець та щітка для завивки.
Гладкі насадки ідеально підходять для індивідуальної укладки прямого та природного волосся; насадка-дифузор і насадка-гребінець ідеально підходять для догляду за кучерявим волоссям, роблячи об'ємні локони більш природними і хвилями.
+ Розроблено спільно зі стилістами. Розроблено Faszin.
Розроблено провідними німецькими інженерами, які прислухаються до клієнтів: ручка розроблена для зручного та надійного тримання; петлю для підвішування для зручного зберігання; зйомний фільтр для легкого очищення; 2,5-метровий міцний круглий кабель ідеальної довжини, доступний для вашої укладки або клієнта під будь-яким кутом.
+ Що ви отримаєте.
Професійний фен із 2,5-метровим кабелем, 1 дифузор, 2 насадки концентратора повітря, 1 насадка гребінця, 1 щітка для завивки та 1 гребінець.

Відправка НП або УП.
Більше фенів та інших товарів у мене на сторінці.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize