Всі категорії
Додати товар

Фен-щітка rowenta ultimate experience cf9620f0

990 грн
Опис

Дуже крута фен щитка, продаю так как перейшла на менший стайлер. Дівчата, насправді якщо ви кожен день укладаєте волосся брашем, цей фен вам його замінить , автоматично обертається тим самим і сушить і вкладає. Перший час навіть не могла його замінити на дайсон, бо реально дуже крута річ. Все насадки в комплекті є! Фен-щітка ROWENTA ULTIMATE EXPERIENCE CF9620F0
Є єдиний нюанс , кришечка знизу де вентилятор зламалась, але це ніяк не впливає на роботу, після цього пів року їм користувалась ніяких проблем, волосся не засмоктує. (Останнє фото)

Досвід найкращих стилістів для створення неперевершених образів
Хотіли б ви кожен день відчувати те незабутнє відчуття, коли ви виходите з салону краси з приголомшливою укладкою? Представляємо вам Rowenta Ultimate Experience - нову фен-щітку 2 в 1 з автоматичним обертанням, виконану в унікальному ергономічному корпусі для професійного догляду за волоссям у вас вдома. Завдяки трьом унікальним накадкам, які підходять для будь-якого типу волосся, і інтуїтивним налаштуванням управління ви зможете створити укладку, як в салоні краси.

Купляла приблизно за 4к
Торг

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
yuliia2709
yuliia2709
Супер-продавець
Дніпро
89% виконаних замовлень
Була